Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Συμβόλαιο τριών χρόνων για τη Μαρία Μπεκατώρου

Μετά λοιπόν την υπογραφή των συμβολαίων με τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε η ώρα να πέσουν οι υπογραφές  και με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια που συνεργάστηκε επιτυχώς πέρυσι με το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας το «Your FaceSounds Familiar» συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο που της έκανε πρόταση να ανήκει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το… πακέτο συμφωνίας περιλαμβάνει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του talent show, αλλά και μία ακόμα εκπομπή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο δεν είναι «συμβόλαιο έργου» όπως ήταν για την παρουσίαση του YFSF, αλλά έχει ισχύ για τρία χρόνια, όπου κάθε χρόνο η παρουσιάστρια θα αξιοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος.

Αύριο μεθαύριο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχουν πάρει απόφαση την καινούργια σεζόν να έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα.

Βέβαια για το αν θα ισχύσει «εν τω πολλώ το ευ» θα το διαπιστώσουμε όταν αυτές ξεκινήσουν, αλλά σίγουρα στο Μαρούσι… γίνονται πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...