Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

"Μπρούσκο": Ενας... παράνομος έρωτας από τα Χανιά στις οθόνες της τηλεόρασης

Μια ακόμη τηλεοπτική παραγωγή επέλεξε τα Χανιά για τα γυρίσματά της. Ο λόγος για το "Μπρούσκο", τη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται από το ερχόμενο φθινόπωρο σε καθημερινή βάση, μεταφέροντας στις οθόνες των τηλεθεατών έναν παράνομο έρωτα. 

Τα Χανιώτικα Νέα παρουσιάζουν όλα όσα συνέβησαν τις τρεις ημέρες, που οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν στην πόλη μας.

Οι συντελεστές εκτιμούν πως η νέα παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου πρόκειται να κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο με το 25μελές καστ των ταλαντούχων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, όσο και με το σενάριο και τη σκηνοθεσία που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου αντίστοιχα.



 
Τα πολύωρα γυρίσματα έλαβαν χώρα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, σε πολλά σημεία του Λιμανιού, στη Σπλάντζια, αλλά και σε παραλίες του Νομού. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της σειράς, βλέποντας μέρος του αποτελέσματος, ενθουσιάστηκαν.
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Το 'Μπρούσκο' παρουσιάζει μια ρομαντική ερωτική ιστορία. Ειδικότερα, ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Παράλληλα με την τροπή που θα πάρει αυτή η σχέση, ακόμα δύο ερωτικές ιστορίες γεμάτες σκοτεινά μυστικά και δυνατά πάθη, θα ξεδιπλωθούν με μαεστρία.

Οι ήρωες, αν θέλουν να ζήσουν τη ζωή που ίδιοι επιθυμούν, καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν τη δύναμη και την τόλμη να προσπεράσουν τα 'πρέπει' και τα 'θέλω' που οι άλλοι τους έχουν επιβάλλει, αναλαμβάνοντας από εδώ και πέρα το αντίτιμο των επιλογών τους.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από την παράνομη ερωτική ιστορία, τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Κύπρο, αναπολώντας ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά, ακόμα και από το πρώτο επεισόδιο. Ακόμα, στόχος της σειράς είναι να αναδείξει την κουλτούρα των δύο νησιών, μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός και πολλοί ακόμα, υπόσχονται να χαρίσουν δυνατές στιγμές και συγκινήσεις, καθιερώνοντας τη σειρά 'Μπρούσκο' ως τη νέα αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...