Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Φωτιά θα πάρουν και φέτος οι τηλεκουζίνες

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφουν «Γεύσεις στη φύση», «Μαγειρεύω οικονομικά» και «Chef στον αέρα».
Εφόσον το γυρισμένο με μία κάμερα ριάλιτι μαγειρικής «Κάτι ψήνεται», στην έκτη χρονιά και στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη των ειδήσεων στις οκτώ συνεισφέρει «καρπούς» στο... καλάθι του Alpha (σύμφωνα με τη Nielsen σε 16 εμφανίσεις το είδαν 577.000 τηλεθεατές, 16,1% επί των ανοιχτών δεκτών), γιατί να μην επενδύσουν τα κανάλια στα τηλε-μαγειρέματα;

Τη συνταγή των εκπομπών μαγειρικής υιοθετούν και φέτος τα κανάλια, προγραμματίζοντας τουλάχιστον δώδεκα, συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής «Γλυκές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο (ΣΚΑΪ, σε δύο εμφανίσεις 222.000 τηλεθεατές και μερίδιο 7,3%), καθώς και των εκπομπών του Τζέιμι Ολιβερ (Alpha, «Jamie’s Great Britain», 340.000 τηλεθεατές και 10,3%) και του Αντονι Μπουρντέν (Mega, «No resrvations» 135.000 τηλεθεατές και 12,6%). Ας δούμε όμως τις εκπομπές;

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφει ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, με τις «Γεύσεις στη φύση» για τρίτη χρονιά, από αύριο, και κάθε Κυριακή στις 14.00. Στην πρεμιέρα παρουσιάζει δοκιμασμένες συνταγές, όπως γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και γραβιέρα, ενώ για επιδόρπιο φτιάχνει ένα τριπλό σοκολατένιο κέικ! Στο κανάλι του Νέου Φαλήρου επιστρέφει από τη Δευτέρα, στις 16.45, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης, με το «Μαγειρεύω οικονομικά» για δεύτερη χρονιά, ετοιμάζοντας πέντε γεύματα για τέσσερα άτομα, με κόστος 50 ευρώ! Την ίδια ημέρα, στις 17.30, ανοίγει για τέταρτη χρονιά την κουζίνα της η Ελένη Ψυχούλη, η οποία θα μαγειρεύει και φέτος συντροφιά με σεφ και λάτρεις του καλού φαγητού, όπως ο Ανδρέας Λαγός με τον οποίο θα φτιάξουν εύκολες νοστιμιές (κέικ κακάο).

Στις νέες αφίξεις ξεχωρίζουν αυτή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, την Κυριακή 17/11, στο Mega, ο οποίος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της, «Χωρίς συνταγή». Το Σάββατο 16/11 επιστρέφει ο «Dr. Cook» Γιάννης Λουκάκος, που φέτος θα μαγειρεύει έχοντας δίπλα του μαθητευόμενους σεφ. Σε ένα ταξίδι στα αρώματα και στις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης μας καλεί η Μαρία Εκμετσίογλου, μια από τις κορυφαίες μαγείρισσες της Πόλης, στην εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι».

Στον Alpha έχει αρχίσει μαγειρέματα ο Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή «Νόστιμη γη» (σε δύο εμφανίσεις είχε 594.000 τηλεθεατές και μερίδιο 17,6%), ενώ στις 30/11 επιστρέφει η Νταϊάνα Κόχυλα με το ανανεωμένο «Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...