Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

«Έτσι απλά» : Aφιερωμένη στο vintage και την αισθητική των περασμένων δεκαετιών

«Έτσι απλά» 


Η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα επέστρεψε ανανεωμένη!


Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στο vintage και την αισθητική των περασμένων δεκαετιών που αποτελεί ισχυρή τάση στη διακόσμηση και το design. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου δημιουργούν επιτoίχια ράφια από παλιές βαλίτσες, μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της πατίνας και μετατρέπουν τα σεμεδάκια της γιαγιάς σε εντυπωσιακά ρεσό. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου εμπνέεται από τα μακαρόνια με κιμά της γιαγιάς του και μαγειρεύει μπολονέζ από μοσχαρίσια ουρά.
Καλεσμένος της εκπομπής, ο συλλέκτης Αλκέτας Πάζης ο οποίος έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές, στην Ελλάδα, επίπλων και αντικειμένων από τις δεκαετίες του ’40 – 60. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

«Έτσι απλά», η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...