Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μαλλιοτράβηγμα μεταξύ «Όμορφου Κόσμου» και Μουτσινά

Χαμός έγινε μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» στο Mega και του Νίκου Μουτσινά, συμπαρουσιαστή της εκπομπης «Καφές με την Ελένη», στον Alpha.

Η αφορμή; Ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» στο οποίο οι παρουσιαστές του Mega ακούνε με… περισσή κατάνυξη έναν εκκλησιαστικό ύμνο.

Το απόσπασμα παίχτηκε από τον συμπαρουσιαστή της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή «Δέστε τους» και το πάρτι ξεκίνησε. Τα ειρωνικά σχόλια και οι σπόντες  εδιναν και έπαιρναν.

Ο Νίκος Μουτσινάς που σχολίασε το βίντεο τους αφιέρωσε μάλιστα και ένα δωράκι, μία εξαιρετική σπόντα-καρφί, λέγοντας «αυτό πηγαίνει στους συγγενείς του Ιησού Όμορφος Κόσμος».

Μετά από αυτό φυσικά, σύσσωμοι οι παρουσιαστές της εκπομπής του Mega απάντησαν  με τον Νίκο Παπαδάκη να παίρνει θέση λέγοντας ότι  αυτό είναι το ύφος που αρμόζει στην περίσταση ακούγοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και «δεν μπορούμε να το αλλάξουμε».

Η Μαρία Αραμπατζή συμπαρουσιάστρια του «Όμορφου Κόσμου» συμμετέχοντας και εκείνη στην τηλεοπτική κόντρα, είπε με θυμωμένο ύφος απευθυνόμενη προς τον Νίκο Μουτσινά, ότι «συνήθως χλευάζουμε και κοροϊδεύουμε αυτά που δεν καταλαβαίνουμε».

Μήπως τελικά όλο το σουσουρο και τα καρφιά που έφευγαν από τη μία εκπομπή στην άλλη έγιναν τελικά για κάποιο άλλο λόγο;

Οι κακές γλώσσες που μερικές φορές λένε και την αλήθεια, υποστηρίζουν ότι είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι μεταξύ των δύο εκπομπών που βλέπουν τα νούμερά τους να παίρνουν την κατιούσα ενώ αντίθετα οι ανταγωνιστές τους Καραμέρος-Χαριτάτος είναι σταθερά πρώτοι και με διαφορά… 

Δείτε πώς σχολίασε την κόντρα η μεσημεριανή εκπομπή του Alter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...