Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Γ. Λάτσιος απαντά στις φήμες περί στημένου «Dancing with the stars»

Αμέσως μετά το τέλος του «Dancing with the stars» οι δημοσιογράφοι είχαν στήσει… καρτέρι έξω από τα στούντιο στον Γιάννη Λάτσιο για να τον ρωτήσουν για όλα τα… συνταρακτικά που συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ.

Τα δεκάρια έδιναν και έπαιρναν, η Ευγενία Μανωλίδου βγήκε τελευταία στη βαθμολογία, ο Σάββας Πούμπουρας αποχώρησε, και τι δεν έγινε χθες.

Και μέσα σ’ όλα αυτά μια ανώνυμη επιστολή από… «άνθρωπο της παραγωγής» του Dancing σε γνωστό blog ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει 100.000 ευρώ για την παρουσίαση του παιχνιδιού και ότι γνώριζαν από την αρχή ότι την Κυριακή θα έφευγε ο Σάββας Πούμπουρας και την άλλη Κυριακή θα φύγει ο Ζαμπίδης!!!


Πολλά δηλαδή τα θέματα για να απαντήσει ο κριτής και διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Ο Γ. Λάτσιος λοιπόν είπε ότι οι χορευτές που έχουν απομείνει είναι πολύ καλοί, απόδειξη ότι δόθηκαν πάρα πολλά δεκάρια, στην ερώτηση όμως πώς και έφυγε ο Σάββας Πούμπουρας παρά το γεγονός ότι πήρε 10, ο κριτής του «Dancing with the stars» είπε ότι έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και ότι φαίνεται ότι το κοινό έχει διαφορετική άποψη από την κριτική επιτροπή.

Όσο για την άσχημη βραδιά της Ευγενίας, είπε ότι αν και ήταν καλή, έκανε μερικά λαθάκια που της στοίχησαν βαθμούς.

Φυσικά, ο Γ. Λάτσιος δε δίστασε να απαντήσει και σε εκείνους που τον επικρίνουν για την απόφασή του να βγει μπροστά από τις κάμερες. «Δικαίωμά τους» είπε ο Γ. Λάτσιος με μπλαζέ ύφος και δείχνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του.

Σχολίασε τέλος και τα όσα ακούγονται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει 100.000 ευρώ για την παρουσίαση του παιχνιδιού και ότι γνωρίζουν από πριν ποιος θα αποχωρίσει.

«Δεν είπαμε ότι όλοι όσοι δουλεύουν γι’ αυτήν την παραγωγή, δουλεύουν αφιλοκερδώς», είπε ο κ. Λάτσιος. Βέβαια δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το αστρονομικό ποσό που ακούστηκε ότι θα πάρει η Ζέτα Μακρυπούλια, όμως είπε ότι ο ΑΝΤ1 έχει δεσμευθεί ότι αν δεν συμπληρωθεί το ποσό που πρέπει από τα τηλεφωνήματα για να δοθεί στην οργάνωση «Make a wish», θα δώσει 100.000 ευρώ.

Και φυσικά δεν ισχύει γνωρίζουν ποιος θα φύγει κάθε Κυριακή από το παιχνίδι.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...