Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

GREY'S ANATOMY στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Αν είστε από τους φανατικούς του GREY'S ANATOMY ανακαλύψτε τα επεισόδια που χάσατε όταν το βλέπατε στον ΑΝΤ1, στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, που το προβάλει και μάλιστα σε χορταστικές δόσεις των δύο επεισοδίων. Σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή απολαύστε δύο επεισόδια της καλύτερης ιατρικής σειράς,

Οι υποθέσεις των δύο σημερινών επεισοδίων


Ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ περνάνε τη νύχτα μαζί. Παρόλο που προσπαθούν να είναι διακριτικοί, όλοι το καταλαβαίνουν και η Μπέιλι προειδοποιεί τη Μέρεντιθ να διακόψει αυτή τη σχέση. Στο μεταξύ ο Τζορτζ υποψιάζεται ότι ένας αναισθησιολόγος καταναλώνει αλκοόλ εν ώρα εργασίας, ενώ η Ίζι αναλαμβάνει έναν ασθενή που δεν θέλει να αποχωριστεί τη φιλενάδα του, κυριολεκτικά!




Η Μέρεντιθ αρχίζει να δυσαρεστείται εξαιτίας των άγνωστων πτυχών της ζωής του Ντέρεκ. Ο Αλεξ αναλαμβάνει μια ασθενή που αντιστέκεται στη θεραπεία της λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η Ίζι σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με τη μητέρα της. Παράλληλα, όλοι οι εκπαιδευόμενοι σαστίζουν μπροστά σε έναν ασθενή που πιστεύει ότι είναι μέντιουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...