Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Θρίλερ στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της Τατιάνας

Στο πάρτι του Π. Κωστόπουλου για την παρουσίαση του τρίτου του cd, «Sweet and sweat» βρέθηκε ο κουμπάρος και φίλος του Γ. Λάτσιος και φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του για να τον ρωτήσουν για τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1.

Κύριο θέμα ενδιαφέροντος ήταν φυσικά το τι μέλλει γενέσθαι με την Τατιάνα Στεφανίδου και το συμβόλαιό της με το κανάλι. Κι εκεί η απάντηση του Γ. Λάτσιου αποκάλυψε το θρίλερ που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στο Μαρούσι!!!!

Γιατί η Τατιάνα, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, δεν έχει υπογράψει ακόμα, κάνοντας τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει ενδεχόμενο η Τατιάνα να μην βρίσκεται του χρόνου στον ΑΝΤ1, το ύφος και η απάντηση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού τα έλεγε όλα: «Δεν το εύχομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υπογράψει»!!!!

Ο Γ. Λάτσιος είπε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την παρουσιάστρια και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν τα νεώτερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαινόταν κάπως προβληματισμένος!!!!

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 κλήθηκε να απαντήσει και στα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά που τον καλούσε να της κάνει πρωτότυπες προτάσεις για νέα προγράμματα τα οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει.

Είπε λοιπόν ότι στα όσα είπε σε συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό δεν υπήρχε κανένα σχόλιο για την πρωτοτυπία της Ρούλας ως παρουσιάστρια.

«Τη Ρούλα την ξέρω πολλά χρόνια. Από το MEGA. Έχουμε συνεργαστεί, τη θεωρώ άξιο άνθρωπο της τηλεόραση και της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχει ανάγκη από μένα, έχει ένα ολόκληρο κανάλι που δουλεύουν και μπορούν να βρουν τα καλύτερα προγράμματα», είπε ο κ. Λάτσιος, δίνοντας στην παρουσιάστρια να καταλάβει ότι καλύτερο είναι να αναζητήσει τις προτάσεις στο ίδιο της το κανάλι.

Όσο γι’ αυτό που είχε πει η Ρούλα μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι περιμένει να της κάνει επαγγελματική πρόταση η απάντηση του Γ. Λάτσιου τα λέει όλα:

«Δεν είναι εποχές προτάσεων, ούτε για μεταγραφές. Αυτά μόνο ως αστεία μπορώ να τα πάρω»!!!!
 
Τέλος ο Γ. Λάτσιος αναφέρθηκε και στη Ράνια Θρασκιά, λέγοντας ότι η εκπομπή της έχει κάνει μια καλή αρχή και ότι στον ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι μαζί της.

Δείτε τι είπε ο Γ. Λάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...