Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Φεύγει από την Μενεγάκη ο Κεφαλέας

Μόνη σαν το λεμόνι μένει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς από την εκπομπή της αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της. Τελευταίος στη λίστα ο όμορφος πανελίστας Φαίδωνας Κεφαλέας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Καλαματιανός -που προ ετών λανσαρίστηκε ως η έκπληξη στην εκπομπή της Ελένης- φτιάχνει τις βαλίτσες του για την μαμά πατρίδα, αφήνοντας για λίγο το πάνελ του «Καφέ» και τα χαμόγελα με την παρουσιάστριά του.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν σε κάποια από τις άδειές του περάσει από το πλατό της εκπομπής... Θεωρητικά, όταν είσαι στο στρατό μόνο φιλανθρωπικές εμφανίσεις μπορείς να κάνεις, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται ο στρατιώτης Φαίδωνας να... βαρέσει προσοχή στην Ελένη ή να τον δούμε σε κανένα θέμα για την ορκωμοσία και τη ζωή του στο στράτευμα.

Κι ενώ η Ελένη κάνει τα μπάνια της και λιάζεται, ο «Καφές» χάνει ανθρώπους! Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή ούτε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, που φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν το περιοδικό «Ok!» στο οποίο είναι αρχισυντάκτρια δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Στην εκπομπή δεν θα είναι ούτε ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. «Δεν είχα τσακωθεί με την Ελένη, αλλά είχαμε κάποιες διαφωνίες. Με κάποια πράγματα συμφωνείς, με κάποια διαφωνείς… Κουράστηκα ψυχολογικά», δήλωσε σήμερα στο Alter ο σκηνοθέτης.

Επίσης, εκτός «Καφέ» βρίσκονται άλλα 7 άτομα: ο ρεπόρτερ Γιάννης Χατζηγεωργίου, η μοντέρ Ελένη Τούντα, μια δημοσιογράφος ονόματι Δανάη, ο κάμεραμαν Θανάσης, η γεννήτρια χαρακτήρων Ελένη και η Νέλλυ Κωστοπούλου ανιψιά του Πέτρου Κωστόπουλου που πλέον δεν έχει τις σχέσεις που είχε με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του κουμπάρα...

 Δείτε τι δήλωσαν Βιντιάδης και Χρίσλα για την αποχώρησή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...