Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Μετά την Τατιάνα ο Παπαδάκης·

ANT1Μπορεί να «έσκασε» τώρα η είδηση – «βόμβα» για την λήξη της συνεργασίας της Τατιάνας με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της από κορυφαία στελέχη του σταθμού προϋπήρχε.

Ενοχλημένος όμως με την συμπεριφορά της Τατιάνας από πέρυσι εφέρετο και ο ίδιος ο κ. Μ. Κυριακού.

Τα παράπονα για ενδείξεις «βεντετισμού», όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη στο Μαρούσι, συνέπεσαν με την οικονομική κρίση, όπου τα κανάλια, όπως και όλες οι επιχειρήσεις, δίνουν σημασία στις περικοπές.

Το ίδιο συνέβη και με την εκπομπή της Τάτι, όπου οι απόψεις για το πώς αντιμετώπισε η παρουσιάστρια το ζήτημα διίστανται.

Η μεν Τατιάνα υποστηρίζει ότι αποδέχτηκε αμέσως την μείωση της τάξης του 30% που της πρότειναν τόσο στο budget της εκπομπής, όσο και στον μισθό της. Ο Ant1 από την άλλη έκανε λόγο για κωλυσιεργία της παρουσιάστριας ως προς τις υπογραφές, ενώ τα διάφορα ρεπορτάζ, που υποστήριζαν ότι η κ. Στεφανίδου θα πάει διακοπές και θα υπογράψει με την άνεση της όταν επιστρέψει, περί τα τέλη Αυγούστου δηλαδή, επέτεινε τον εκνευρισμό της διοίκησης απέναντι στην παρουσιάστρια.

Η απόφαση να τεθεί η κ. Στεφανίδου εκτός Ant1 ελήφθη στις αρχές της εβδομάδας και το γνώριζαν εκτός από την ιδιοκτησία οι κύριοι Λάτσιος και Λεβέντης. Την Τετάρτη το βράδυ σε κλειστή σύσκεψη ενημερώθηκε και ο διευθυντής ειδήσεων, Σ. Λιαρέλλης. Η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Με το «διαζύγιο» αυτό ο ANT1 ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα προς όλους πως τα κανάλια αποφασίζουν πλέον και όχι οι παρουσιαστές, καθώς οι εποχές που καθόριζαν τα πράγματα οι TV Stars έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού ακούστηκε να λέει ότι «σε τελική ανάλυση και το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» -που παίζεται για 50η φορά σε επανάληψη- κάνει τα ίδια νούμερα με την εκπομπή της Τατιάνας, ίσως και καλύτερα». Σημειώνει δε ότι «η εκπομπή της Στεφανίδου τελείωσε την σεζόν με 20,4%, ενώ πέρυσι με πάνω από 22%».

Το ίδιο στέλεχος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι του Αμαρουσίου προειδοποίησε: «Κρατήστε και το θέμα Γιώργος Παπαδάκης. Αν δεν δεχτεί την μείωση που του προτείναμε ίσως σκάσει μια ακόμα βόμβα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...