Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο "Αρνι" και τα Megaλα τούβλα των... 25.000 ευρώ

Γρηγόρης Αρναούτογλου εναντίον... τούβλων. Οχι ενός, αλλά δέκα τούβλων και μάλιστα 25.000 ευρώ αξίας το καθένα. Την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο «Αρνι». Μπορεί να απουσίασε έναν χρόνο από την τηλεόραση, αλλά είναι έτοιμος να τα δώσει όλα!

Μαζί με τα στελέχη του Mega μελετά διάφορα concepts τηλεπαιχνιδιών για να αποφασίσουν από κοινού ποιο είναι το καλύτερο. Αυτό που τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το «The Million Pound Drop», ένα τηλεπαιχνίδι που μοιράζει 250.000 ευρώ στους παίκτες του και είναι γνώσεων, αλλά και... τζογαδόρικο!

Στην αρχή του παιχνιδιού ο παίκτης παίρνει δέκα τούβλα, αξίας 25.000 ευρώ το καθένα. Ο παρουσιαστής τον ρωτά και εκείνος ποντάρει στη σωστή, κατά τη γνώμη του, απάντηση. Αν κάνει λάθος, χάνει και τα χρήματα και... πάμε γι’ άλλον! Το καινούργιο αυτό τηλεπαιχνίδι είναι γρήγορο και με πολλή αγωνία. Ο παρουσιαστής θα προσπαθεί να βοηθά τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του Mega για να φύγουν κατά 250 χιλιάδες ευρώ πλουσιότεροι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τίποτε ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά αφού ο Γρηγόρης «φιλτράρει» στο μυαλό του διάφορα παιχνίδια. Τις επόμενες μέρες και μετά από συσκέψεις με τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων θα αποφασιστεί τι θα επιλέξουν, αν, δηλαδή, θα πάνε για τα «τούβλα» ή θα αφήσουν τον Αρναούτογλου να «χτίσει» ένα δικό του τηλεπαιχνίδι!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ Espresso 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...