Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

«Σπάνε» και τα σερβικά μηχανάκια τηλεθέασης οι «Χίλιες και Μία Νύχτες»


Μεγάλη επιτυχία καταγράφει η τούρκικη σειρά Χίλιες και Μία Νύχτες (Binbir Gece) στη Σερβία, όπου έχει καθηλώσει 1,3 εκατ. τηλεθεατές. 

Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, όπου προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, φέτος το καλοκαίρι μετά από μια πετυχημένη προβολή τον χειμώνα από το ΜΑΚΕΔOΝΙΑ  TV.

Σημαντικά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το σίριαλ και στη χώρα μας, όπου προβλήθηκε το χειμώνα και τώρα σε επανάληψη. Μεγάλη επιτυχία έχει καταγράψει επίσης στο Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, το Κουβέιτ, την ΠΓΔΜ και τη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει σε σχετικό τηλεγράφημά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Anadolu", το τουρκικό σίριαλ προβάλλεται τις καθημερινές, με σερβικούς υπότιτλους, σε ιδιωτικό σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο, με επαναλήψεις των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι Σέρβοι έχουν δημιουργήσει ομάδα 30.000 φαν στο Facebook, όπου ανταλλάσσουν απόψεις για τη σειρά ενώ είναι πολύ «της μόδας» στη χώρα να έχεις ήχο κλήσης στο κινητό τη μελωδία του τραγουδιού του σίριαλ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...