Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δανδουλάκη: «Ο κόσμος έχει ανάγκη το μελό»



Προαγγέλλοντας ότι η Κάτια που υποδύεται στο σίριαλ «Η ζωή της άλλης» θα αλλάξει από τη νέα σεζόν, η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει «κολλημένη» με το τούρκικο σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» και εξομολογείται ότι δε θεώρησε ποτέ δεδομένα την επιτυχία, τη φιλία και τον έρωτα!

Σχολιάζοντας ότι η υπερκόπωση της έκανε… μερικό καλό καθώς ξεκουράστηκε για ένα μήνα, η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη της στο 7μέρες TV καταγράφει την εκτίμηση της ότι η αλλαγή ώρας προβολής στο σίριαλ «Η ζωή της άλλης» ήταν εσφαλμένη: «Δεν παίρνεις στα καλά καθούμενα μια επιτυχία σε ορισμένη ώρα και τη μετακινείς σε άλλη ζώνη. Νομίζω το κανάλι το έκανε από λόγους εξαναγκασμού. Πάντως, είναι γεγονός πως άλλη η φιλοσοφία του περιεχομένου για τις 9 το βράδυ και άλλη το απόγευμα».

Αναφερόμενη στη σειρά «Η ζωή της άλλης», η δημοφιλής ηθοποιός υπογραμμίζει ότι στη νέα σεζόν θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις στο σίριαλ: «Νομίζω ότι τη δεύτερη χρονιά θα έχουμε αρκετές αλλαγές και ειδικότερα στο ρόλο της Κάτιας και γενικότερα στο σίριαλ. Συγκεκριμένα, στο ρόλο της Κάτιας θα υπάρχει ενδιαφέρον στην εξέλιξη που θα εξελίσσεται σκαλί-σκαλί».

Η Κάτια Δανδουλάκη, με την μεγάλη της εμπειρία σε θέατρο και τηλεόραση, υπογραμμίζει ότι στη ζωή της πάλεψε για αν πετύχει όσα κατάφερε: «Ποτέ μου δε θεώρησα δεδομένα φιλία, έρωτα και επιτυχία. Πάλεψα και διεκδίκησα όσα τελικά μου έδωσε η ζωή».

Σχολιάζοντας την άνευ προηγουμένου επιτυχία του τούρκικου σίριαλ «Χίλιες και μία νύκτες» που προβάλλεται στη χώρα μας, η δημοφιλής ηθοποιός αναρωτιέται «τι είναι ακριβώς η τούρκικη σειρά που παρακολουθούν τώρα όλοι με πάθος;» και συνεχίζει: «Μια σειρά αισθητικής του ’70, ένα ωραίο μελό με πάρα πολύ ωραίους ηθοποιούς και εξαιρετική παραγωγή. Και το γεγονός είναι ένα: Ο κόσμος δε μπορεί να ζήσει χωρίς μελό. Η καραμέλα του παραμυθιού είναι η ωραιότερη καραμέλα για να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι».

Ωστόσο δεν παραλείπει να εξομολογηθεί πως και η ίδια… κόλλησε βλέποντας ένα επεισόδιο της τούρκικης σειράς: «Το είδα μια-δυο φορές και έπαθα ζημιά, κόλλησα. Κατάλαβα γιατί το θέλει ο κόσμος: υπάρχει ρομάντζο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...