Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

«Ασημένια φεγγάρια» από Δευτέρα στον ΑΝΤ1

Μετά τις «Χίλιες και μια νύχτες» και το «Κισμέτ» έρχεται το Gumus,η αλλιώς «Ασημένια φεγγάρια».
 Η τούρκικη σειρά Kismet ολοκλήρωσε τον κύκλο της στις 24 Δεκεμβρίου και στις 27 του Δεκέμβρη  πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η σειρά «Ασημένια φεγγάρια».

Ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα τρέιλερ για την σειρά που θα πάρει την θέση του Kismet.

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα φαίνεται πως είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού το «Gumuz» είναι η σειρά που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.

Δείτε το τρέιλερ:




Στο 1ο επεισόδιο
 Η Γκιουμούς από παιδί ονειρεύεται να γίνει γυναίκα του Μεχμέτ. Τώρα ο θείος της ανακοινώνει ότι η οικογένεια του Μεχμέτ την έχει επιλέξει για σύζυγο του γιου της. Ο Μεχμέτ όμως τον τελευταίο χρόνο ζει μοναχικά προσπαθώντας να ξεπεράσει τον χαμό της επί 6 χρόνια αγαπημένης του χωρίς τη στήριξη της οικογένειας του η οποία διαφωνούσε από την αρχή με αυτή του την επιλογή. Ο παππούς του προσπαθεί να σταθεί δίπλα του και του προτείνει να παντρευτεί τη Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ βλέποντας τη ζωή του να καταρρέει δέχεται την πρόταση του παππού του. Ο γάμος ετοιμάζεται αλλά ο Μεχμέτ δεν εμφανίζεται ποτέ. Ο πατέρας του από το σοκ παθαίνει καρδιακή προσβολή και η Γκιουμούς βλέπει το όνειρο της να γίνεται εφιάλτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...