Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς : Μία είδηση αναστατώνει το Μεχμέτ Φικρή

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Τα κακόβουλα σχέδια της Νιλουφέρ αποκαλύπτονται. Ο Γκιοκχάν ντρέπεται για τη συμπεριφορά της αδερφής του. Στέλνει τη Νιλουφέρ στη Σμύρνη. Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Η χαρά που έδωσε η υπογραφή της πρώτης συνεργασίας, δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

Η καθυστέρηση της πληρωμής των τιμολογίων βάζει σε κίνδυνο το υποθηκευμένο σπίτι. Ο Μεχμέτ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια λύση, φροντίζοντας μην μάθει τίποτα ο Μεχμέτ Φικρή.

Η Πινάρ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Θα κρατήσει το μωρό αλλά θα χωρίσει από τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρή γίνεται έξαλλος με αυτές τις αποφάσεις της Πινάρ.

Η Γκιουμούς εξοικειώνεται με τον Μεχμέτ Τζεμ ενώ εκείνος άρχιζει να δένεται μαζί της. Τα νέα από την Αμερική είναι ευχάριστα. Οι γιατροί, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί η Νιχάν, πιστεύουν ότι σύντομα θα περπατήσει ξανά.

Ο Εγκίν είναι θυμωμένος με την Γκιουμούς η οποία έχει ακυρώσει το ταξίδι στο Παρίσι και της τον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία. Ο Εγκίν, ο οποίος είδε να ναυαγούν τα σχέδια που κατέστρωσε για να χωρίσει η Γκιουμούς από τον Μεχμέτ, καταστρώνει νέα και πιο επικίνδυνα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...