Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

KISMET : Η Νιμέτ παίρνει την απόφαση να παντρευτεί

ΚΙΣΜΕΤ και την ΠΕΜΠΤΗ στον ΑΝΤ1

Ενώ ο Τζεμίλ δεν είχε πια καμιά ελπίδα για τη Λάμια, από μια ξαφνική επίσκεψη που του κάνει η Τζαβιντάν, μαθαίνει πως η Λάμια αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν να παντρευτούν.

Από την ξαφνική χαρά του, ο Τζεμίλ κάνει ένα βήμα! Πριν προλάβει να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο μουσικό άλμπουμ, για το οποίο δούλευε τόσους μήνες, ο Κενάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο εχθρό: την πειρατεία…

Οι επενδύσεις της Τζαβιντάν δεν πηγαίνουν καλά και η ίδια χρησιμοποιεί την κρίση αυτή, για να πλησιάσει τον Κενάν. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη κι έχει δυσάρεστες συνέπειες και για τη Μακμπουλέ.

Η Νιμέτ παίρνει την απόφαση να παντρευτεί τον Ουμούτ και να κάνει το γάμο της στο νησί. Η Λάμια πηγαίνει εκεί για το γάμο. Η άφιξη του Κενάν στο νησί για να πάρει τη Μελέκ, τους ξαφνιάζει όλους. Η Λάμια αναπολεί το παρελθόν και βιώνει έντονα συναισθήματα.

Ο Τζεμίλ κάνει μεγάλη πρόοδο με τη θεραπεία του και η μέρα που θα βγει από το νοσοκομείο πλησιάζει. Καθώς δεν θέλει να δει κανέναν, αποφασίζει να επιστρέψει κρυφά στο νησί. Όμως, ο γάμος της Νιμέτ με τον Ουμούτ τους φέρνει όλους κοντά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...