Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

KISMET: Το γράμμα του Τζεμίλ περνάει στα χέρια της Μακμπουλέ

KISMET  και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1

Τη στιγμή που ο Κενάν κάνει πρόταση γάμου στη Λάμια, ένα τηλεφώνημα του Τζεμίλ γίνεται αιτία για αναπάντεχες εξελίξεις. Ενώ η Λάμια είναι μπερδεμένη και αναποφάσιστη, ο Κενάν αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα πραγματικά αισθήματα του Τζεμίλ.

Ο Τζεμίλ έχει αρχίσει τη θεραπεία, όμως το μεγαλύτερο κίνητρό του για να θεραπευτεί είναι η Λάμια. Όταν μαθαίνει πως ο Κενάν της έκανε πρόταση γάμου, αναστατώνεται. Ενώ ο κύριος Σαΐμπ ψάχνει να βρει λύση στη στενοχώρια του γιου του, δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Στο μεταξύ ο κίνδυνος από τις ημέρες της φυλακής, ακολουθεί ακόμα τη Λάμια. Για να προστατέψει τη Λάμια, η κυρία Σουζάν παίρνει κάποια μέτρα. Ωστόσο, η Λάμια θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μεγάλο κίνδυνο.

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα που έγραψε ο Τζεμίλ για τη Λάμια, περνάει στα χέρια της Μακμπουλέ με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Η Μακμπουλέ μοιράζεται τα αισθήματά της με την Τζαβιντάν και αποφασίζει να δώσει ένα πολύτιμο δώρο στη Λάμια.

Η Τζαβιντάν επιταχύνει τις διαδικασίες, για να αρχίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η περιοδεία του Κενάν στο Λονδίνο. Μαζί με το χρόνο που λιγοστεύει, διαλύεται και η ομίχλη που υπάρχει στην καρδιά της Λάμια. Παίρνει την απόφασή της και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κενάν, για να κάνει την πιο σημαντική κουβέντα της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...