Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΣΜΕΤ: Η νύχτα κρύβει ένα μεγάλο κίνδυνο για τον Τζεμίλ

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΑΝΤ1.

Η Νιμέτ μαθαίνει ότι περιμένει το παιδί του Τζεμίλ. Αυτό είναι ένα μεγάλο ατού για την ίδια. 

Όσο κι αν θέλει ο Τζεμίλ να απαλλαγεί από αυτό το παιδί, η Νιμέτ δε φαίνεται να θέλει να παραιτηθεί από το εγγόνι των Πασαζαντέ. 

Όμως, δεν είναι εύκολο να κουβαλά αυτό το μυστικό… Η Λάμια διακρίνει την παράξενη συμπεριφορά του Τζεμίλ και αρχίζει να υποψιάζεται. 

Ο Κενάν είναι σε περιοδεία μαζί με την Ιπέκ, με την οποία θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ του. Την ίδια ώρα, η Λάμια ξεκινά τα γυρίσματα της σειράς, για την οποία έχει αντιρρήσεις ο Κενάν. 

Οι δύο ερωτευμένοι εξακολουθούν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον και η ένταση μεταξύ τους μεγαλώνει περισσότερο. Η σκιά της Τζαβιντάν είναι τόσο κοντά τους όσο δεν φαντάζονται… 

Για να αποδείξει την αξία της η Λάμια, πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Η μεγάλη υποστήριξη για τη Λάμια έρχεται από τον Ουμούτ, τον πρωταγωνιστή της σειράς, η οποία παρουσιάζει έναν παθιασμένο έρωτα. 

Η Μακμπουλέ αποφασίζει να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή της. Για να κάνει το πρώτο βήμα σ' αυτή την κατεύθυνση, επισκέπτεται την Τζαβιντάν. Στο μεταξύ ο Τζεμίλ προσπαθεί να μεταπείσει τη Νιμέτ για την απόφασή της αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. 

Αναστατώνεται συναισθηματικά και αναζητά την ηρεμία στη Λάμια. Όμως η νύχτα κρύβει ένα μεγάλο κίνδυνο για τον Τζεμίλ που θα του αλλάξει τη ζωή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...