Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καπουτζίδης παίζει μπάλα στο... CHAMPIONS LEAGUE !

O τελευταίος  αγώνας του Παναθηναϊκού στη  φάση των ομίλων του Champions League, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από την πρωτεύουσα της Δανίας. Τον αγώνα περιγράφει οΑλέξης Σπυρόπουλος.
  • Στις 00:15 παρακολουθήστε τον αγώνα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΒΑΛΕΝΘΙΑ, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
 Από τις 21:00, μη χάσετε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Γιάννη Θειακό και με ζωντανές συνδέσεις από την Κοπεγχάγη, όπου ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα μεταδίδει όλα τα νέα για την τελευταία μάχη του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, με δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και των παικτών του. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στην διοργάνωση, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάτσεκ Γκμοχ και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Επίσης καλεσμένος-έκπληξη θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA «Just the two of us», σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, που θα μιλήσει για μπάλα και όχι μόνο…. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς. 
 
Tην Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, οι μεγάλες μάχες για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...