Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Κενάν αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1

Ο Κενάν δεν θέλει να αφήσει μόνη τη Λάμια τη βραδιά που προβάλλεται η διαφημιστική της ταινία. Όταν όμως τη βλέπει στα χέρια του Τζεμίλ, θυμώνει πάρα πολύ. 

Η Λάμια εξηγεί την κατάσταση στον Κενάν, αλλά δεν τον πείθει. Εκείνος δεν αργεί να την τιμωρήσει και η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους, καταλήγει σε ένα μεγάλο καβγά. 

Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνούν, καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να είναι θυμωμένοι οι δυο τους. Όμως, η επιθυμία της Λάμια να πάρει ένα δώρο στο Κενάν με τα λεφτά που κέρδισε από το διαφημιστικό, γίνεται αιτία να μαλώσουν πάλι… 

Στο μεταξύ, στο σπίτι του στρατηγού Σαΐμπ ζουν έντονες στιγμές. Ο κ. Σαΐμπ χάνει την ηρεμία του από τα απειλητικά γράμματα που παίρνει. Στην πρώτη θέση στον κατάλογο των υπόπτων του είναι η Μακμπουλέ. 

Ο Τζεμίλ τελικά αποφασίζει να κρατήσει την υπόσχεσή του και να χωρίσει από τη Λάμια. Όμως η Τζαβιντάν, για να πάρει εκδίκηση, κάνει μια διαφορετική πρόταση στον Τζεμίλ. Η Λάμια γίνεται κάθε μέρα πιο διάσημη και δέχεται πρόταση για μια τηλεοπτική σειρά. 

Την ίδια ώρα, ο Κενάν αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία για να κάνει μια καινούρια αρχή. Αυτό το καινούριο σχέδιο που τόσο επιθυμεί ο Κενάν, φοβίζει πολύ τη Λάμια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...