Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η κόρη του Γιώργη και της Ελένης από το Νησί αποκαλύπτεται

Από αυτή τη Δευτέρα η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», τρέχει μπροστά και δεν θα βλέπουμε πλέον τις κόρες του Γιώργη και της Ελένης, σε μικρή ηλικία, αλλά ενήλικες. Την 18χρονη Μαρία ενσαρκώνει η Γιουλίκα Σκαφίδα, η οποία σε συνέντευξή της στο «tvέθνος» μίλησε για την εμπειρία της στην πιο επιτυχημένη σειρά της σαιζόν.

«Ο όγκος της δουλειάς ήταν και είναι απίστευτος, οι καιρικές συνθήκες πολλές φορές αντίξοες. Βρεθήκαμε να ξυπνάμε χάραμα και να πρέπει να κάνουμε γύρισμα με κρύο, με αέρα, με βροχή, με κύμα».

Στην Κρήτη χρειάστηκε να μείνει σχεδόν ένα χρόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Πολλές ήταν οι στιγμές που ένιωσε μοναξιά όπως λέει. «Βλέπετε, ο χειμώνας στην Πλάκα στην Κρήτη, είναι ώρες- ώρες κάτι παραπάνω από μοναχικός.» Θεωρεί, όπως λέει όμως, τη μοναξιά «ευλογημένο πράγμα» και την απολαμβάνει. Η ηθοποιός ήθελε πολύ να ενσαρκώσει τη Μαρία που όπως λέει έχει «υπομονή και ευγένεια. Είναι εύθραυστη και ταυτόχρονα δυνατή».

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει αποκτήσει μια μικρή κρητική προφορά, ενώ χρησιμοποιεί πλέον κάποιες κρητικές λέξεις που της έχουν κάνει εντύπωση. «Όπως η λέξη παράωρος, που σημαίνει τρελός», λέει. Η τηλεοπτική Μαρία έχει αγαπήσει την κρητική κουζίνα. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σταμναγκάθια και τους κολοκυθοανθούς. STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...