Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Παπαδάκης for ever!

Γιώργος Παπαδάκης for ever!  Για άλλη μια χρονιά ο κυρίαρχος της πρωϊνής ζώνης  πήρε άνετ την πρωτιά και με μια καραμπόλα έβαλε τον Αυτιά στην 2η θέση εκτοπίζοντας τους Οικονομέα - Καμπουράκη στην 3η θέση! 

Αν και για πρώτη χρονιά στα 20 χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, φέτος ο Παπαδάκης καθυστέρησε να ξεκινήσει επιθυμώντας να κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα μαζί με τη Μαρία Χούκλη στο δελτίο ειδήσεων, αποδείχτηκε ότι οι τηλεθεατές τον περίμεναν και τον αντάμειψαν δίνοντάς του μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους!

Η χαλαρή διάθεση που είχε χθες στην πρεμιέρα του ο δημοσιογράφος αλλά και η θεματολογία της εκπομπής του, έφερε πρωτιά στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα». Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος ο Παπαδάκης, φέτος το κανάλι φρόντισε να του λύσει όλα τα τεχνικά προβλήματα που είχε, οπότε μπορεί να κάνει άνετα την εκπομπή του. Και την έκανε, αφήνοντας πίσω τους «αντιπάλους» του που… αλώνιζαν κατά την απουσία του.

Η πρωτιά μάλιστα του Παπαδάκη έφερε αλλαγή στη δεύτερη θέση, αφού μέχρι τώρα τις περισσότερες μέρες στην κορυφή της κατάταξης βρισκόταν το δίδυμο του MEGA. Χθες όμως, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, υπενθυμίζοντας ότι είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Να επισημάνουμε επίσης ότι από τα στοιχεία που σας αναφέρουμε απουσιάζει η εκπομπή του STAR «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη επειδή προβάλλεται από τις 7μιση ως τις 10 οπότε δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης 7 έως 10.

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALPHA («Πάνω στην ώρα» με το Λάμπρο και Παπαβασιλείου): 6,1% στο γενικό σύνολο και 11,4% στο κοινό «15-44»
ΑLTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 18,1% στο γενικό σύνολο και 9,5% στο κοινό «15-44»
ANT1 («Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη):24,8% στο γενικό σύνολο και 15,3% στο κοινό «15-44»
MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 17,5% στο γενικό σύνολο και 15,4% στο κοινό «15-44»
ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 7,2% στο γενικό σύνολο και 6,6% στο κοινό «15-44»
ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 4,8% στο γενικό σύνολο και 6,6% στο κοινό «15-44»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...