Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Σε «θέσεις μάχης» τα πρωινά

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 27/09 κάνουν πρεμιέρα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον Alpha και «10-1 μαζί» του Ant1.

Στο «στρατόπεδο» της Ελένης, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί κατ’αρχήν η πρώτη της καλεσμένη για φέτος, που δεν θα είναι η κουμπάρα της και καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Οι φήμες για το πρόσωπό της έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιες από αυτές την ήθελαν ακόμη και ζευγάρι με τον πρώην σύζυγο της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο. Το σκηνικό του Καφέ έχει μεγαλώσει κατά πολύ, αφού «πήρε» και τον παλιό χώρο του «Μες στην καλή χαρά». Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το φούξια, ενώ στο κέντρο του θα υπάρχει ένα video wall. Το πάνελ της εκπομπής απαρτίζεται από τους «παλιούς» Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Τάσο Παπαλαζάρου και Αρη Καβατζίκη, αλλά και από τις νέες «αφίξεις» Χριστίνα Πολίτη και Ελενα Αρσένη. Guest εμφανίσεις θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, κατά πάσα πιθανότητα κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Εξ’ ου και η πρόσκληση στην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα εμφανιστεί στον Καφέ την ερχόμενη Πέμπτη. Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη, όχι μόνον υπήρξαν τηλεοπτικό δίδυμο, την περίοδο που παρουσίαζαν τον Πρωινό Καφέ, αλλά βρέθηκαν απέναντι τηλεοπτικά από την Ελένη Μενεγάκη. Αν μην τι άλλο πάντως, η κοινή εμφάνιση και συνύπαρξη των τριών θα έχει ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, οι τηλεθεατές του Alpha θα περιμένουν τα πρώτα λόγια της Ελένης μετά τα όσα κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση, αλλά και το εάν τελικά η εκπομπή θα περιλαμβάνει στήλη με τα ευεργετικά πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων.

Στον Ant1, τώρα, το ανδρικό δίδυμο σκοπεύει να τα δώσει όλα για όλα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, στην οποία δεν αποκλείεται να μλίησει για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Τελευταία εξέλιξη της εκπομπής; Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη που «έκαψε καρδιές» πέρυσι, τελικά δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Στο πλατό, βέβαια, θα εμφανιστούν δύο μεγάλα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο των συνεργατών, όπως η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μαζί τους φέτος θα βρίσκονται ο Βασίλης Δρυμούσης και δύο φορές την εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη.

Το πρωινό του Mega με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν. Ραντεβού στις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...