Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

Liverpool vs Ac Milan Soccer Calcio Final Cham...Image by Accius & co. via Flickr
Η απόλυτη  ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται  και οι «μάχες» στην 2η αγωνιστική των ομίλων, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΑΓΙΑΞ - ΜΙΛΑΝ, σε απευθείας μετάδοση από το Αμστερνταμ. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:15 παρακολουθήστε τον αγώνα ΟΣΕΡ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. 
Από τις  21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα ακολουθήσει ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του Άγιαξ με την Μίλαν. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα στην Βαρκελώνη, ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Τότης Φυλακούρης, ο παρουσιαστής του MEGA Γιώργος Λιάγκας και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς. 
 
Tην Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, οι  μεγάλες μάχες για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...