Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Αιμίλιος σκέφτεται την ανατροπή!

Το σκέφτεται ο Αιμίλιος Λιάτσος! Ο γνωστός παρουσιαστής του Star δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Μαλέλη προκειμένου να εγκαταλείψει το δελτίο ειδήσεων και να βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Κι ενώ αρχικά οι σκέψεις ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και η Χριστίνα Λαμπίρη να αλλάξουν τηλεοπτικές ζώνες, ο Σταμάτης Μαλέλης έριξε και πάλι βόμβα μεγατόνων ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο Star.

Ανακάτεμα της τράπουλας τη νέα τηλεοπτική σεζόν σχεδιάζει ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star προκειμένου από Σεπτέμβριο να πνέει αέρας ανανέωσης στο πρόγραμμα του καναλιού. Ο Σταμάτης Μαλέλης γνωρίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι και αρκετές φορές έχει αποδείξει πως μπορεί να βλέπει πολύ πιο μπροστά στον χώρο της τηλεόρασης.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ιθύνων νους» του Star πρότεινε στον Αιμίλιο Λιάτσο ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού που έχει καταφέρει να κερδίσει τη νεολαία και να διατηρήσει υψηλά ποσοστά στα δυναμικά κοινά: να ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη με την εμπειρία του και το όνομά του.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παρουσιαστής δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του. Στο συμβόλαιό του που λήγει το 2014 είναι ξεκάθαρο πως η συνεργασία του με το κανάλι είναι στο κομμάτι της ενημέρωσης και φυσικά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Επίσης όλες οι ποιοτικές έρευνες που έχουν γίνει καταδεικνύουν πως ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και πως οι τηλεθεατές τον εμπιστεύονται ακόμα και στη lifestyle ενημέρωση που προσφέρει το Star.

Αν ο παρουσιαστής δεχτεί να ρισκάρει και να τολμήσει την αλλαγή που του προτείνει ο Σταμάτης Μαλέλης, εννοείται ότι θα προσδώσει άλλη δυναμική στη μεσημεριανή ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση το Star αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές αλλαγές και στα προγράμματα των άλλων καναλιών. Εύλογο είναι το ερώτημα τι θα γίνει με το δελτίο ειδήσεων. Και σε αυτή την περίπτωση ο Σταμάτης Μαλέλης έχει τη λύση, που κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. Πληροφορίες θέλουν όνομα μεγάλου βεληνεκούς να αναλαμβάνει το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόκειται να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Star και μέχρι το τέλος του μήνα θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποιες εκπομπές θα συνεχιστούν και φυσικά με ποια κεντρικά πρόσωπα.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...