Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Just the two of us» κατά «Dancing on ice»: Η μάχη της Κυριακής

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Mega και ANT1 καθώς διεκδικούν όχι μόνο τους stars, αλλά και την Κυριακή. Οι celebrities «ψήνονται», όμως οι υπεύθυνοι των καναλιών «καίγονται» για το ποιος θα κατοχυρώσει πρώτος τη συγκεκριμένη μέρα για να μεταδίδει το show του. Δύο σκληροί αντίπαλοι και δύο εξίσου δυνατά προγράμματα που αν όλα πάνε καλά, πρόκειται να ντεμπουτάρουν το πρώτο μισό της καινούργιας σεζόν.

Το «Just the two of us» μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή, στο κανάλι της Μεσογείων όμως δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να αλλάξουν ώρα και μέρα. Ετσι προσπαθούν να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να προλάβουν να βγουν πρώτοι στο τηλεοπτικό τοπίο και να είναι αυτοί που θα καθιερωθούν την Κυριακή. Αλλωστε ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές και ο πρώτος σχεδιασμός πρέπει να έχει γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου.

Αν και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την επιθυμία να είναι και στο δεύτερο μέρος, δεν ξέρουμε αν στο πλάι του θα είναι η Δούκισσα Νομικού αφού το κανάλι την προορίζει και για άλλα concept. Ωστόσο άλλη μια εκκρεμότητα είναι ποιοι επώνυμοι θα δεχτούν να πάρουν μέρος αφού έχουν γίνει ορισμένες προτάσεις από το Mega, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη απαντήσεις.

Και στο Μαρούσι όμως τα πράγματα είναι πολύ θολά και γεμίζουν με άγχος τους υπευθύνους και συντελεστές του «Dancing on ice».
Στο νέο project ποντάρουν πολλά αφού για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη θα δούμε, αντί για τακουνάκια, να χτυπάνε στην πίστα τα παγοπέδιλα, και όσοι πάρουν μέρος, εκτός από ταλέντο στην κίνηση, πρέπει να ξέρουν και πατινάζ. Μάλιστα, πολλοί περίμεναν ότι ο Αλέξης Κωστάλας θα ηγείται της κριτικής επιτροπής, ωστόσο σκοπός του ΑΝΤ1 είναι το νέο show να μη μοιάζει σε τίποτα με το «Dancing with the stars», οπότε στην κριτική επιτροπή θα βρεθούν καινούργια πρόσωπα. Οπως άλλωστε και στην παρουσίαση όπου σίγουρα δεν θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η μάχη της Κυριακής αναμένεται να ξεκινήσει από Οκτώβριο, με το Mega και τον ΑΝΤ1 να επιθυμούν διακαώς ίδια μέρα και ώρα προβολής των talent shows τους. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν τελικά από τα οικονομικά δεδομένα καθώς τελευταία στιγμή όλα μπορεί να μπουν στον πάγο λόγω κόστους και τελικά τις Κυριακές το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί άλλου είδους προγράμματα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ./ Εσπρεσσο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...