Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δυνατό φαβορί ο Φερεντίνος για πρωινό

Σε σταυρόλεξο για γερούς παίκτες έχει εξελιχθεί η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κι ενώ εικασίες ήθελαν -μετά το λακωνικό δελτίο Τύπου του καναλιού- τον Γιώργο Παπαδάκη να βρίσκεται για πέντε ολόκληρες ώρες στο πλατό, η «Εspresso» σήμερα αποκαλύπτει τα νέα στρατηγικά σχέδια των επιτελικών.

Ο Χρήστος Φερεντίνος (φωτ.), απ’ ό,τι φαίνεται, αντικαθιστά τους Χαριτάτο - Καραμέρο σ’ ένα δίωρο πρωινό πρόγραμμα που θα συνδέεται με αυτό του Γιώργου Παπαδάκη. Οι δυο τους θα βρίσκονται στο ίδιο πλατό, σε κοινό φορμάτ, χωρίς όμως να έχουν κοινή εκπομπή. Ο ένας θα παραδίδει τη σκυτάλη στον άλλον!

Αν η μπίλια καθίσει τελικά σε αυτό το κόνσεπτ και δεν υπάρξει κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή, σύντομα το κανάλι του Αμαρουσίου θα δημοσιοποιήσει την ισχυρή μετεγγραφή της πρωινής ζώνης. Η ιδέα είναι να υπάρξει μία ζώνη 7.00 με 12.00, με κοινό σκηνικό, στην οποία να κάνουν «παιχνίδι» οι δύο παρουσιαστές. Ο Γιώργος Παπαδάκης έως τις 10.00 και αμέσως μετά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε δεχτεί και στο παρελθόν πρόταση να αναλάβει την πρωινή ζώνη και η απάντησή του ήταν αρνητική.

Πλέον ωρίμασε ως σκέψη μέσα του και με δεδομένο ότι θα ακολουθήσει infotament λογική δέχτηκε. Στο πακέτο συνεργασίας είναι και το κλασικό «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που όλα δείχνουν ότι φέτος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να συζητά και με το Mega, έγκυρες πληροφορίες θέλουν όντως να του έγινε διερευνητική πρόταση για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που έχει σεβαστεί και στηρίξει τις επιθυμίες του παρουσιαστή και σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε την πόρτα. Αντιθέτως, στις προτεραιότητές του είναι οι συζητήσεις με το κανάλι, που απ’ ό,τι φαίνεται, επισφραγίστηκαν με μια ισχυρή συνεργασία.

Στο πρόσωπο του παρουσιαστή η διεύθυνση του καναλιού επενδύει στην ανασυγκρότηση της πρωινής ζώνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του χρόνου στο τραπέζι είχε πέσει ακόμα και η πρόταση το πρωινό να αντικατασταθεί από τηλεοπτικές σειρές.


ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ/Εσπρέσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...