Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Παπαδάκης: "Δεν ξέρω αν θα είμαστε εδώ του χρόνου. Τα όμορφα πράγματα τελειώνουν"...

"Βόμβα" Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤΕΝΝΑ! 


Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του;
Το ενημερωτικό μέρος της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, αυτό δηλαδή που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης, ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Από εκεί και μετά, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα ακολουθήσει η καλοκαιρινή έκδοση του πρωινού και με ποιους. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος σήμερα το πρωί, άφησε ένα νέο ερωτηματικό να πλανάται, πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων...

"Εμείς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες μέρες εγώ, γιατί φεύγω για καλοκαίρι, τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εδώ...", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, ρίχνοντας την βόμβα για το μέλλον της σχέσης του με το κανάλι. Ο παρουσιαστής δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι και από ότι φαίνεται, όλα είναι στον αέρα.

"Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μία αρχή και ένα τέλος. Έστω και αν ξεκίνησαν το 1988, μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία πλευρά, εξαρτάται και από την άλλη. Άλλωστε το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά και αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ...", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και η θερμοκρασία στο κανάλι του Αμαρουσίου άρχισε να ανεβαίνει, προμηνύοντας ότι το καλοκαίρι θα είναι θερμό!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...