Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το Star δηλώνει παρών


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το Star δηλώνει παρών. Τα... «ροζ σύννεφα», οι καρδιές, τα αρκουδάκια, τα κόκκινα τριαντάφυλλα και οι διάφορες κάρτες, που στάζουν έρωτα, έχουν την τιμητική τους. Το Star θα προβάλλει την κατάλληλη ταινία για την κατάλληλη νύχτα. Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή ο σκηνοθέτης της τεράστιας επιτυχίας «Pretty Woman» διάλεξε κάποιους από τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και γύρισε την ταινία “Valentine’s day”,που θα προβληθεί την Πέμπτη 14/2 στις 22:00. Μικρές καθημερινές ιστορίες ανθρώπων, που θα γνωρίσουν, θα δημιουργήσουν, θα διατηρήσουν, θα γιορτάσουν τον έρωτα ή θα απογοητευθούν και θα τελειώσουν την ερωτική τους σχέση μέσα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

VALENTINE’S DAY

***Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ***
Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2010
Διάρκεια: 113’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκάρι Μάρσαλ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούλια Ρόμπερτς, Αν Χάθαγουεϊ, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ, Τζέσικα Άλμπα, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Άστον Κούτσερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζέιμι Φοξ, Έκτορ Ελιζόντο, Κουίν Λατίφα, Έρικ Ντέιν, Κάθι Μπέιτς, Τέιλορ Σουίφτ






ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία γυρίστηκε στο πνεύμα της μεγάλης επιτυχίας του 2009, «Απλώς Δεν Σε Γουστάρει». Η ταινία «Valentine’s Day» παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ετερόκλητης ομάδας ανθρώπων στο Λος Άντζελες, οι οποίοι γνωρίζουν τον έρωτα και την απογοήτευση κατά τη διάρκεια της ημέρας των Ερωτευμένων. Ζευγάρια και εργένηδες κερδίζουν και χάνουν στην προσπάθειά τους να βρουν, να διατηρήσουν ή να τερματίσουν μια σχέση μέσα σε μια μέρα.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Γκάρι Μάρσαλ, σκηνοθέτης του «Pretty Woman», μιας από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του 1990.
Η βραβευμένη ερμηνεύτρια-συνθέτης Τέιλορ Σουίφτ κάνει την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση.
Μία ευκαιρία να «περιηγηθούμε» στην πόλη των Αγγέλων μιας και η ταινία “Valentine’s Day” γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο κέντρο της πόλης και τα περίχωρα του Λος Άντζελες και πιο συγκεκριμένα, στο Μάλιμπου, στο Χόλιγουντ, στο Βένις, στο Μπέρμπανκ, στο Μπέβερλι Χιλς και στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ. Λίγα από τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα πλατό της Warner Bros.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, το“Valentine’s Day”  βρέθηκε στην κορυφή του Box Office με εισπράξεις 52,4 εκατομμύρια δολάρια.
Το εφηβικό κοινό των ΗΠΑ  τίμησε την ταινία με 3 βραβεία στα “Teen Choice Awards”: «Καλύτερη Ρομαντική Κομεντί»
       «Καλύτερος Ηθοποιός σε Ρομαντική Κομεντί» Άστον Κούτσερ
     «Καλύτερης Εμφάνισης» Τέιλορ Σουίφτ


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...