Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

"Μαλτέζος" και "Αρης" αποφασίζουν να... βάψουν τα χέρια τους με αίμα στο μεγάλο φινάλε των "Κλεμμένων"!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αλλά και συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το μεγάλο φινάλε των "Κλεμμένων Ονείρων" την Παρασκευή το βράδυ. Βλέπετε, η σειρά του Mega ρίχνει νωρίς - νωρίς αυλαία (οικονομία επεισοδίων και τηλεοπτικών δυνάμεων γαρ, μιας και πάει και του χρόνου) και οι σεναριογράφοι μας έχουν ετοιμάσει ένα τέλος που θα καθηλώσει για τα καλά τους φαν του είδους. 

Ενα φινάλε κατά την διάρκεια του οποίου εκτός του ότι θα αποκαλυφθούν και θα βγουν στον αέρα διάφορα σκοτεινά μυστικά, θα... βαφτεί και με αίμα! Και αυτό γιατί; Λόγω της οργής και του θυμού και του "Μαλτέζου", αλλά και του "Αρη". Και οι δύο άνδρες τυφλωμένοι από την μανία τους για εκδίκηση, δεν θα διστάσουν να φτάσουν στα άκρα...

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μου, στο τελευταίο επεισόδιο το γεγονός που θα κυριαρχήσει είναι η μεγάλη αποκάλυψη πως η Βίκυ είναι τελικά η Βάσω και πως ο Σταύρος είναι γιος του. Ο Μαλτέζος για πρώτη φορά στη ζωή του θα πονέσει αληθινά και θα νιώσει τι θα πει προδοσία. Τυφλωμένος από θυμό, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τη Βίκυ, γιατί πιστεύει πως έχει στήσει εις βάρος του μια ολόκληρη πλεκτάνη. Έτσι την επισκέπτεται, λογομαχούν και ο καβγάς τους ξεφεύγει τόσο από τα όρια που φτάνει μέχρι το θανάσιμο(;) τραυματισμό της Βίκυς!

Την ίδια ώρα ο Άρης αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για τα μάτια της Φαίης. Βλέποντας πως παρά τις προσπάθειες του δεν καταφέρνει να εμποδίσει και να καταστρέψει τον γάμο της Φαίης με τον Σταύρο και πάνω στην παρανοϊκή απόγνωσή του, δεν διστάζει να σχεδιάσει τη δολοφονία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...