Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέα κωμική σειρά, «$#*! my dad says» στο STAR

Μια νέα κωμική σειρά, «$#*! my dad says», αμερικανικής παραγωγής 2010, ξεκινά στο STAR και θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια. Από το Σάββατο 8 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 16:50.

Ο Εντ Γκούντσον είναι ένας μάλλον δύσκολος άνθρωπος, που λέει πάντα την άποψή του όσο και αν ενοχλεί. Η λέξη «διπλωματία» του είναι μάλλον άγνωστη και συνηθίζει να εκφράζει τις απολίτιστες σκέψεις του χωρίς να υπολογίζει την εντύπωση που δημιουργεί στους άλλους. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε καν στον γιο του Χένρι, αποτυχημένο συγγραφέα, που έχει γίνει ένας blogger χωρίς μισθό και χαρακτηρίζει τον πατέρα του ως τον φιλόσοφο Σωκράτη αλλά λίγο πιο εκνευρισμένος και με πιο άσχημα μαλλιά.

Τα χρέη έχουν πνίξει τον Χένρι, που αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί πλέον να πληρώνει το νοίκι στο διαμέρισμα, που μοιράζεται με την όμορφη συγκάτοικό του και κρυφή θαυμάστριά του, τη Σαμ. Σε μια στιγμή «αδυναμίας» ο Εντ δείχνει την καλή πλευρά του χαρακτήρα του και του προτείνει να μείνουν μαζί. Χωρίς να έχει άλλη εναλλακτική, ο Χένρι συμφωνεί αν και γνωρίζει ότι ο πατέρας του δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική και μένοντας στο ίδιο σπίτι θα είναι σχεδόν αδύνατο να γλιτώσει από την γκρίνια του. Για πολλούς είναι δύσκολο να βρουν τα σωστά λόγια για να περιγράψουν τη σχέση πατέρα – γιου. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει στην περίπτωση του Εντ, που με το αστείρευτο χιούμορ του και τις καυστικές του ατάκες, παραδίδει καθημερινά μαθήματα ζωής στον άναυδο, τις περισσότερες φορές, γιο του.

Πηγή έμπνευσης της σειράς αποτελεί το διάσημο Twitter feed του χρήστη Τζάστιν Χάλπερν, ο οποίος στη σειρά μετονομάζεται σε Χένρι Γκούντσον και τον υποδύεται ο Τζόναθαν Σαντόφσκι. Ο Τζάστιν έβαζε στο twitter του τις «φιλοσοφίες» του πατέρα του. Σκοπός του ήταν να κρατήσει απλά ένα αρχείο με τις απίστευτες ατάκες, που ξεστόμιζε ο πατέρας του σε κάθε ευκαιρία. Ο λογαριασμός του κατέληξε να έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ μόλις ένα μήνα αργότερα, από τη δημιουργία του λογαριασμού, ο Τζάστιν δεχόταν προσφορές για τη μεταφορά των λεγόμενων του πατέρα του σε βιβλίο.

Το βιβλίο τελικά κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010 και κατέλαβε, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, την 8η θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ της εφημερίδας “New York Times”, ενώ πέντε εβδομάδες μετά, κατέκτησε την πρώτη θέση στην ίδια λίστα.

Η σειρά έχει τιμηθεί με το “People’s Choice Award for Best New Comedy” το 2010.

Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy, Ουίλιαμ Σάτνερ

Παραγωγοί οι βραβευμένοι με ΕΜΜΥ για τη σειρά «Γουίλ & Γκρέις» Ντέιβιντ Κόχαν και Μαξ Μάτσνικ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκέιλ Μανκούσο, Ρομπ Σίλερ, Στιβ Ζάκεμαν, Πίτερ Μπόνερζ, Τεντ Βας
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ουίλιαμ Σάτνερ, Τζόναθαν Σαντόφσκι, Νικόλ Σάλιβαν, Γουίλ Σάσο, Τιμ Μπάγκλεϊ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...