Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Από την Πέμπτη 15/8: Η τρυφερή ιστορία αγάπης των «Mike & Molly» συνεχίζεται στο Star

Η τρυφερή ιστορία  αγάπης των «Mike & Molly» συνεχίζεται στο Star με τα νέα, γεμάτα γέλιο και χιούμορ, επεισόδια του 3ου κύκλου, παραγωγής 2012 - 2013, που θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια.

Από την Πέμπτη 15/8, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις 16:30, με δύο επεισόδια!

Ο αστυνομικός  Μάικ Μπιγκς είναι όχι μόνο στο  όνομα αλλά και στην πραγματικότητα ... «μεγάλος»: σε αισθήματα, καλοσύνη αλλά και κιλά. Κάνει προσπάθειες να χάσει το περιττό βάρος με σύμμαχο  τον αδύνατο, φλύαρο συνάδελφό του  Καρλ αλλά όχι και τη ζυγαριά του. Ο Μάικ είναι μέλος και των «Ανώνυμων Φαγάδων» και εκεί συναντά την «αδελφή ψυχή», τη γεματούτσικη Μόλι Φλιν.

Η Μόλι είναι δασκάλα του  δημοτικού, με αίσθηση του χιούμορ  και αυτογνωσία για τις καμπύλες της. Αν και το θέλει πολύ, δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στον στόχο της και να χάσει κιλά. Η συγκατοίκηση με την καλλίγραμμη αδελφή της Βικτόρια, μακιγιέζ σε... γραφείο τελετών, και την αδύνατη, «εύθυμη χήρα» μητέρα της Τζόις, της δημιουργούν ένα άγχος παραπάνω. Αλλά και ο Μάικ αντιμετωπίζει καθημερινά γαστριμαργικούς πειρασμούς στο  εστιατόριο, που συχνάζουν με τον Καρλ. Η φιλία με τον  Σενεγαλέζο σερβιτόρο Σάμιουελ δεν του έχει βγει σε καλό.

Η γνωριμία τους; Έρωτας από  την πρώτη… μπουκιά αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν ισχυρογνώμονες φίλους και προβληματικούς συγγενείς. Η ιστορία δύο ανθρώπων από καλή… πάστα, που αναζητούν ένα κομμάτι ευτυχίας!

Ο Μάικ και η Μόλι βρήκαν την αγάπη όταν είχαν χάσει  κάθε ελπίδα, πως αυτό θα τους συνέβαινε.

Ο 3ος κύκλος της σειράς βρίσκει το αγαπημένο ζευγάρι παντρεμένο και στον μήνα του μέλιτος.

Η επιστροφή τους στην πεζή καθημερινότητα είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια μητέρα που λατρεύει το κρασί, μια πεθερά, που λατρεύει την γκρίνια, μια αδελφή, που λατρεύει να τη λατρεύουν, έναν συνάδελφο, που λατρεύει να λέει εξυπνάδες!

Ο Μάικ και η Μόλι αναζητούν  το σπίτι των ονείρων τους ενώ  σκέφτονται αν είναι έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί.

Η γιαγιά Ροζέτα από την άλλη, απηυδισμένη από  την επιπόλαιη συμπεριφορά του  εγγονού της Καρλ, τον διώχνει  από το σπίτι της λέγοντάς του πως πάντα θα τον αγαπάει και θα περιμένει να την επισκέπτεται αλλά θα πρέπει πια να συμπεριφέρεται ανάλογα με την ηλικία του.

Ο Καρλ συγκατοικεί  με τον Σάμουελ ενώ η σχέση  του με την Κριστίνα διαλύεται  όταν εκείνη επιλέγει να δώσει μια  δεύτερη ευκαιρία στον πρώην άντρα  της και πατέρα του παιδιού  της.

Η Πέγκι αρχίζει  να βγαίνει με τον προϊστάμενο  του Μάικ, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη αμηχανία.

Η Τζόις και  ο Βίνσεντ αποφασίζουν, μετά από  πολλές περιπέτειες να ενώσουν τις  ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

  • Ο 3ος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου 2013
  • Το 23ο, τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου με τον τίτλο «Windy City», ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στις ΗΠΑ στις 20 Μαΐου 2013. Η υπόθεση του επεισοδίου αφορούσε έναν ανεμοστρόβιλο, που θα χτυπούσε το Σικάγο. Την ίδια μέρα όμως ο ανεμοστρόβιλος Μουρ «σάρωσε» την Οκλαχόμα, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού δικτύου CBS αποφάσισαν να μην προβάλλουν το επεισόδιο και το φινάλε του 3ου κύκλου μεταδόθηκε τελικά στις 30 Μαΐου.
  • Το κάθε επεισόδιο του 3ου κύκλου της σειράς παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 10 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ
  • Το 2011 έφερε στην πρωταγωνίστρια της σειράς, Μελίσα Μακ Κάρθι, το πρώτο της “primetime Emmy” στην κατηγορία “Α’ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά”, το οποίο παρέλαβε τρακαρισμένη, ενώ με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε ολόκληρο το επιτελείο και την παραγωγή, τονίζοντας πως «μία επιτυχημένη κωμική σειρά είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».
  • Η σειρά προβάλλεται σε 39 χώρες
  • Τον Μάρτιο του 2013 το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε ότι η σειρά θα συνεχίσει και με 4ο κύκλο, που θα αποτελείται από 22 επεισόδια.  Η προβολή του στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει το 2014.

Παραγωγός της σειράς, ο master του είδους Τσακ Λορ, δημιουργός των επιτυχημένων «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory»

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπίλι Κάρντελ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Ρένο Γουίλσον, Κέιτι Μίξον, Ναϊάμπι Ναϊάμπι, Σούσι Κερτζ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Μπάροους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...