Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου ο Μπουγιούρης

Όλα δείχνουν ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι "γεμάτος" για τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο...

Διαβάσαμε:

"Σε τριπλό και όχι διπλό ταμπλό θα παίζει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Εκτός από τα "Κλεμμένα όνειρα" και το "Με τα παντελόνια κάτω", ο ηθοποιός ετοιμάζει αυτή την περίοδο τις βαλίτσες του για την Κύπρο.

Ο Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά "Ονειρο ήταν", στην οποία τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πάνος Κούτρας, ενώ το σενάριο είναι του Κώστα Βαζάκα.

Τους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Δανάη Σκιάδη, Εύα Παπαγεωργίου, Νίκη Δραγούμη, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Έλενα Λιασίδου, Ανδρέας Φυλακτού, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Χριστίνα Παυλίδου, Φίλιππος Σοφιανός και Πάνος Μακρής.

Όσο για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, θα υποδυθεί και πάλι τον ρόλο του "κακού".

Η σειρά μπορεί να προορίζεται για το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες το Mega Κύπρου έχει έρθει σε επαφή με το... αδερφάκι του στην Ελλάδα προκειμένου το σίριαλ να προβληθεί κι εδώ, όπως έκανε πέρυσι ο ΑΝΤ1 με το "Βαλς με 13 θεούς".



Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...