Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η Ντορέττα στην επιτροπή του DWTS4;

O ANT1 προχωράει ολοταχώς για το "Dancing with the Stars 4" με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ για μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής προορίζεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάσαμε:


"Νέα χρονιά χωρίς "Dancing With The Stars" για τον ΑΝΤ1 δνε γίνεται. Το "Dancing" είναι ίσως το μοναδικό project του καναλιού, του οποίου η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει! Το talent show του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφει απο τον Νοέμβριο στους δέκτες μας, με την Ζέτα Μακρυπούλια-εννοείται- στην παρουσίαση. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που έχει προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου  με την παρουσιάστρια.

Στο green room ενδεχομένως θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, ενώ η νικήτρια του προηγούμενου Dancing, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναμένεται να καθίσει στην κριτική επιτροπή, στην οποία παραμένουν ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αλέξης Κωστάλας. Ο ΑΝΤ1 θέλει να έχει και πάλι μαζί του την Κάτια Δανδουλάκη, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός, θα πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα κωμωδία του Mega, "Το σπίτι της Έμμας".



Πηγή:  Τv Έθνος
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...