Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πόπη Τσαπανίδου: Το μήνυμα πριν την πρεμιέρα

Στη νέα της τηλεοπτική στέγη, στο Star


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της νέας, καθημερινής, δημοσιογραφικής εκπομπής που θα παρουσιάσει η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η πρεμιέρα του «Live U» θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί. Το τρέιλερ της εκπομπής είναι ήδη έτοιμο και η δημοσιογράφος είναι πανέτοιμη να πέσει και πάλι στη μάχη της ενημέρωσης. Έτσι, αποφάσισε να πει και το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την στηρίζουν όλο αυτό τον καιρό, ενώ τους ευχήθηκε καλό μήνα με ένα τραγούδι!

Διάβασε τι έγραψε η δημοσιογράφος στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ανεβάζοντας το τραγούδι της Nina Simone «I'm feeling good»!

«Καλό υπόλοιπο ημέρας Πόπη»

Μ αυτό το SMS κλείνει σχεδόν κάθε εκπομπή εδώ και χρόνια. Αυτόν τον χαιρετισμό έχω υιοθετήσει και γω στην αποφώνηση.

Δεν πρόκειται για προσωπικό μήνυμα στο κινητό μου. Είναι μήνυμα που έρχεται από τηλεθεατή στο SMS επικοινωνίας κάθε τηλεοπτικού καναλιού που έχω βρεθεί. Το συγκεκριμένο το στέλνει ο Νίκος, άλλα έχω δεχτεί από την Μαρία από τη Ραφήνα, τον Ναυαγοσώστη και τόσους άλλους. Κάποια είναι τυπικά. Κάποια, ερωτήσεις που καλούμαι να μεταφέρω στους καλεσμένους και κάποια άλλα -τα πιο πολύτιμα- προσωπικές ιστορίες, αγωνίες, πόνοι και χαρές όλα γραμμένα μέσα σε τρεις αράδες. Γίναμε φίλοι μέσα στα χρόνια. Με τους πιο ¨πιστούς¨τηλεθεατές τουλάχιστον.

Και μετά ήρθαν τα social media...το twitter. Πέντε άνθρωποι είχαμε πρωτομπεί και ανταλάσσαμε σχόλια, αρχικά στο direct message μετά και δημοσίως.

Το ίδιο και στο facebook. Με τα προφιλ να χακεύονται(!) το ένα μετά τ άλλο και να βρίσκω την άγια μου χαρά τελικά μέσα από αυτό το page που μπορεί να άργησα αλλά το έκανα!

Σήμερα είμαστε πολλοί. Και κάθε μέρα γνωριζόμαστε με καινούριους. Σας ξέρω όμως. Διαβάζω τα μηνύματά σας, μαθαίνω πότε συμβαίνει κάτι όμορφο και πότε τρέχετε και δεν φτάνετε. Άγνωστοι άνθρωποι που μοιραζόμαστε στιγμές μας.
Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλους. Αν και θα το ήθελα. Μακάρι να μπορούσα να βρω λύση στα δύσκολα που περνάτε κάποιοι.

Τώρα όμως που κάνω μια ακόμα αρχή, θέλω να σας πω το ελάχιστο. Ότι σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ, που με κάθε τρόπο είστε εδώ. Αυτή τη σχέση δεν την αλλάζω με τίποτα. Ξέρετε εσείς. U.

Δικό σας το τραγούδι που μου έστειλε η Αντωνία στο mail μου. (να προσεχεις το αντωνοπουλο)

Γιατί αυτό το τραγούδι;
Γιατί όλοι στην αρχή βρισκόμαστε.

Εγώ απλώς στην αρχή μιας νέας εκπομπής.

Όλοι μας όμως στην δύσκολη αρχή μιας ζωής που πρέπει να βρει το δρόμο της μέσα στα χρόνια της κρίσης. Όλοι.

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me

And I'm feeling good

Καλό μήνα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...