Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τηλεοπτικό σίριαλ θα γίνει η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη - Διαψεύδουν οι κόρες της

Στην «μικρή οθόνη» θα μεταφερθεί η ζωή της γνωστής δημοσιογράφου Μαλβίνας Κάραλη η οποία έφυγε από την επάρατη νόσο το 2002, σε μια σειρά η οποία θα είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο «Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί».


Την μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση, θα αναλάβει η φίλη της Μαλβίνας Κάραλη και επιτυχημένη σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Αδριανού η οποία αναζητεί ήδη την πρωταγωνίστρια αναφέρει η Espresso.

Το 2000, η Μαλβίνα Κάραλη έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο σχολίαζε στιγμές της προσωπικής της ζωής με το καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ της. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε, αλλά είναι μάλλον άγνωστο στο ευρύ κοινό, καθώς η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή το 2002 και δεν πρόλαβε να το προωθήσει.

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς του βιβλίου στις σελίδες του σεναρίου, η σειρά θα πάρει τον δρόμο για αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, με τους επίδοξους «μνηστήρες» να έχουν χτυπήσει ήδη διακριτικά την «πόρτα».

Διαψεύδουν οι κόρες της

H φήμη πως η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη θα γίνει σίριαλ προκάλεσε αίσθηση, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που εξακολουθεί να συγκινεί, να ιντριγκάρει το ελληνικό κοινό. Ομως οι κόρες της, μέσω ανάρτησης στο facebook σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Γράφουν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση τους:

«Η συζήτηση ξεκίνησε μετά από σχετικό εξώφυλλο περιοδικού. Ξεκαθαρίζουμε, ακόμα κι αν το "Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί" μεταφερόταν στην τηλεόραση, το βιβλίο ΔΕΝ αποτελεί αυτοβιογραφία, είναι μυθιστόρημα. Άρα η είδηση που λέει ότι η ζωή της Μαλβίνας μεταφέρεται στην τηλεόραση είναι ανακριβής. Να προσθέσουμε εδώ ότι, αντίθετα απ΄ότι λέγεται συχνά, η ίδια η Μαλβίνα απεχθανόταν τις βιογραφίες- κατά κανόνα μιλάμε για αγιοποιημένες μπαρούφες ή πικρόχολες αποδόσεις μιας κάποιας υποκειμενικής πραγματικότητας. Ευχαριστούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...