Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμη να «χτυπήσει» ξύλο η Ντορέτα Παπαδημητρίου

Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ


Στο ρόλο της παρουσιάστριας θα δοκιμαστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ντορέττα Παπαδημήτριου με τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, το «Χτύπα Ξύλο», όπως είναι ο τίτλος της, αποτελεί «την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, που αφορά στην πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων» και «έχει στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των γονιών με έναν ευφυή και διασκεδαστικό τρόπο, προβάλλοντας τα επικίνδυνα σημεία σε ένα χώρο ή σε μία δραστηριότητα που έχει το παιδί, αναλύοντας τα συχνότερα ατυχήματα και προτείνοντας μέτρα προστασίας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο ταξίδι, και όπου αλλού κινούνται τα παιδιά».

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου, η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει με άμεσο τρόπο, χιούμορ και χρησιμοποιώντας τη βοήθεια αναραστατικών σκηνών, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις ειδικών και κάνοντας συζητήσεις στο πλατό με τον πολιτικό μηχανικό με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια, Δρ. Δημήτρη Γιαννακάκη.

Επίσης, μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής θα είναι η παιδοψυχολόγος - ψυχολόγος Δρ. Ασπασία Πάσπαλη και ο παιδίατρος Δρ. Άγης Τερζίδης. Αρχισυντάκτρια του «Χτύπα Ξύλο» θα είναι η Μαρία Αθήνη, τη διεύθυνση φωτογραφίας θα έχει ο Ηλίας Αδάμης, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ενώ αποτελεί μια παραγωγή της mscomm. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...