Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τα στελέχη και οι πρωταγωνιστές του Alpha καλωσόρισαν τη νέα τηλεοπτική χρονιά


Το καλοκαίρι  επιτρέπεται οι οικογένειες να κάνουν χωριστές διακοπές, αλλά το φθινόπωρο επιβάλλεται να μαζεύονται όλοι στο σπίτι τους. Αυτό ακριβώς έκαναν τα στελέχη και οι πρωτα-γωνιστές  του  Alpha, το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Όλοι μαζί, σε στενό οικογενειακό κύκλο, καλωσόρισαν τη νέα τηλεοπτική χρονιά με ευχές για το πρόγραμμα του Alpha που μόλις ξεκίνησε. Ένα χαλαρό δείπνο, ένα ποτήρι κρασί και αισιόδοξη διάθεση υπό τους ήχους του σουίνγκ από το συγκρότημα «Swing Generis» ήταν τα συστατικά μιας βραδιάς που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ήταν ο ζεστός οικοδεσπότης μιας συνάντησης γεμάτης αυθορμητισμό. Ευχαρίστησε από καρδιάς τους παραβρισκόμενους για τον επαγγελματισμό, το πάθος και τη συμβολή τους στην επιτυχία του σταθμού και ευχήθηκε σε όλους μία καλή και δημιουργική σεζόν. Παράλληλα, τόνισε την πεποίθησή του πως αυτή τη χρονιά ο Alpha θα διανύσει την πιο γόνιμή του περίοδο, κάτι που έχει ήδη φανεί και έχει ήδη φέρει χαμόγελα ικανοποίησης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...