Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Μες στην καλή χαρά» με "παρέλαση" επωνύμων!

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Παντελής Καναράκης έρχονται να μας πουν τα τελευταία νέα τους, αλλά και να τραγουδήσουν!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δίνει στυλιστικές συμβουλές, ενώ η Μαίρη Παναγάκου αποκαλύπτει τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων.

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Γεράσιμο Γεννατά στην καφετέρια όπου δούλευε σερβιτόρος τη δεκαετία του ’80. Οι ιστορίες που έχει να της διηγηθεί είναι αστείες και συγκινητικές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Παγκόσμιο Ασημένιο Πρωταθλητή Μεταμοσχευμένων Νίκο Πράτσα, και τον ακούει να αφηγείται για τη σωτήρια στιγμή που βρέθηκε επιτέλους το μόσχευμα το οποίο του χάρισε τη ζωή και προερχόταν από την ίδια του τη μητέρα.

Ο Βασίλης Καλλίδης μας δείχνει μια παραδοσιακή συνταγή και μιλάει για τη νέα του εκπομπή «Νόστιμη γη» που κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα στις 20:00 στον Alpha.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» συναντά τη Μιμή Ντενίση και έχει μαζί της μία άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Νικ ο’ κλοκ», που κάνει πρεμιέρα, στον Alpha, την Τρίτη το βράδυ, ενώ ο Ηλίας Βρεττός μας ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια του.

«Μες  στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...