Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μέχρι πού θα φτάσουν στο πρωινό του Αντέννα;

Μήπως πρέπει η Φαίη να βάλει ένα τέλος;

Εντάξει, το τερμάτισαν στο πρωινό του Αντέννα. Όχι πως δεν το περιμέναμε, αλλά καμιά φορά οι άνθρωποι ανακαλύπτουν το όριο μόνοι τους και βάζουν μόνοι τους τέρμα. 


Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει στο Πρωινό των Λιάγκα- Σκορδά, που σήμερα αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκπομπή τους με τις κάμερες να κάνουν κοντινά πλάνα στο στήθος της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη. Φυσικά δεν φταίει η Φαίη Σκορδά, δεν χειρίζεται τις κάμερες, αυτή ούτε και φαντάζομαι να έδωσε εντολή να γίνει η εκπομπή της, η σέξι πρωινή φαντασίωση της ελλήνων. Φυσικά δεν φταίει, ούτε και ο Λιάγκας που επίσης δεν χειρίζεται τις κάμερες κτλ κτλ. Πιθανόν να μην φταίει ούτε και η Σάσα Σταμάτη που τι να κάνουμε, είναι πληθωρικό το μπούστο της και καμιά φορά τα μπούστα έχουν μια τάση να βγαίνουν προς τα έξω.


Άρα ποιος φταίει; Όλοι μαζί από λίγο. Γιατί δεν κάθισαν όλοι μαζί να αποφασίσουν τι στο καλό εκπομπή θέλουν να κάνουν και τι θα επιτρέπουν και τι όχι, σ ένα πρωινό πρόγραμμα που απευθύνεται εξ ορισμού σ όλη την οικογένεια, γιατί δεν κάθισαν να σκεφτούν ότι δεν μπορεί να μιλάς στην ίδια εκπομπή για τον θηλασμό και να δείχνεις με διάθεση τσόντας το στήθος μιας συνεργάτιδας της εκπομπής, γιατί βλέποντας την εκπομπή τους να σκίζει στα νούμερα νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να ασχολούνται με λεπτομέρειες ή γιατί φοβούνται μήπως κάνει την σεξιστική «μαγκιά» ο Κωστόπουλος πριν απ αυτούς και προσπαθούν να τον προλάβουν. Και όλα αυτά δεν είναι πρόβλημα για τους υπόλοιπους της εκπομπής όσο είναι πρόβλημα για τη Φαίη.

Τι εννοώ; Ο Λιάγκας έχει κάνει τα χιλιόμετρα του, το κοινό έχει μια εικόνα γι αυτόν ούτως ή άλλως και ο ίδιος δεν θέλει να κάνει και καμία καριέρα στα πρωινά. Η Σταμάτη θα γυρίσει στην εφημερίδα της. Ο Λιανός κάνει χιουμοριστικές εκπομπές, δεν θα παρουσιάσει ποτέ τις ειδήσεις. Αλλά η Φαίη που έκανε τόσο μεγάλο δρόμο να πετάξει το μεσημεριανό από πάνω της και να γίνει πραγματικά μια κλασάτη γυναίκα που αγαπάνε οι ελληνίδες τηλεθεάτριες για την ποιότητα, το ήθος και το γούστο της δεν έχει καμία δουλειά να επιτρέπει να κανιβαλίζονται άνθρωποι ή να πρωταγωνιστούν τα σεξουαλικά υπονοούμενα σε μια εκπομπή, που ούτως ή άλλως στοχεύει και διαφημιστικά σε γυναικείο κοινό.



Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...