Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Αυτοψία»: Πίσω από κάποιες λευκές μπλούζες κρύβονται συγκλονιστικές ιστορίες μάχης



Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν γιατρούς που έδωσαν και δίνουν την προσωπική τους μάχη με τον καρκίνο και ταυτόχρονα προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ασθενείς που και αυτοί παλεύουν με την ίδια αρρώστια.


Είναι γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Είναι αυτοί που κράτησαν το χέρι κάποιων ασθενών πάνω στο φορείο, και τώρα χρειάζεται κάποιος να κρατήσει και το δικό τους. Αυτοί που χειρουργούν για να σώσουν ζωές αλλά και χειρουργήθηκαν για να σώσουν τη δική τους ζωή. Αυτοί που χορηγούν χημειοθεραπεία, την  οποία όμως πρώτα δοκίμασαν στο ίδιο τους το σώμα.



Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις, χτυπάει και γιατρούς. Πίσω από κάποιες λευκές μπλούζες κρύβονται συγκλονιστικές ιστορίες μάχης, αποφασιστικότητας και ψυχικού σθένους. Το ερώτημα εύλογο. Πόση δύναμη χρειάζεται για να παλεύεις τον καρκίνο, και την ίδια στιγμή, να προσπαθείς να σώσεις από τον θάνατο τους συνανθρώπους σου;


Γιατροί στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τη νόσο ως ασθενείς,  μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύσκολες στιγμές τους και τον ξεχωριστό αγώνα που έδωσαν για να βγουν νικητές, και επισημαίνουν πως η ασθένεια άλλαξε τη ζωή  και τη συμπεριφορά τους.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...