Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τι μαγειρεύει το Σαββατοκύριακο η Νταϊάν Κόχυλα

 Λένε πως σαν το φαγητό της μαμάς δεν υπάρχει άλλο.


Εδώ στον Alpha έχουμε μια μαμά που μας κάνει να νοσταλγούμε τα κυριακάτικα τραπέζια και τις μυρωδιές του σπιτιού. H Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.


Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μαθαίνουμε ποιες είναι οι σωστές διατροφικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε. Η Νταϊάν φτιάχνει πάνω στον πάγκο της κουζίνας της ένα αντίγραφο της διατροφικής πυραμίδας. Μας εξηγεί γιατί το μοντέλο αυτό είναι πλέον ξεπερασμένο και με ποιες τροφές πρέπει να το αντικαταστήσουμε. Το υγιεινό μενού που μας προτείνει είναι σολομός ψητός με σάλτσα από ντομάτα και ελιές συνοδευόμενος από μία τάρτα με σπανάκι και ελιά.


Στη συνέχεια στην παρέα προστίθεται η φίλη της Νένα. Οι δυο τους επιδίδονται στη μαγειρική και ετοιμάζουν χοιρινή σπάλα και τυλιχτά σουβλάκια από ψητά φρούτα με μερέντα.


Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η Νταϊάν αφιερώνει χρόνο για να απαντήσει στα e-mails των τηλεθεατών. Με αφορμή τα μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με το τι να μαγειρέψει αποφασίζει να μην χαλάσει το χατίρι σε δύο τηλεθεάτριες και να ετοιμάσει τις συνταγές που της ζήτησαν. Μάλιστα η μία, μετά από πρόσκληση της Νταϊάν την επισκέπτεται για να μαγειρέψουν παρέα ντολμάδες γιαλαντζί και τάρτα μπανόφι με καραμέλα και ζαχαρούχο γάλα.

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στον Alpha,

γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...