Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τσίμας, Μπεκατώρου, Ζουγανέλης, Καρύδη και Φώτσης! Τι κάνουν μαζί; Μαζί για το παιδί!

Όταν οι άνθρωποι ενώνονται μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Αυτή τη φορά η ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θες/νίκης συνεργάζονται για να βοηθήσουν τις άπορες οικογένειες.


Όπως μας είπε η αντιπρόεδρος της ένωσης Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η εκστρατεία με το σύνθημα «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις», θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου. Από την ημέρα εκείνη κι έπειτα θα μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα Carrefour και Public Αττικής, Πελοποννήσου και Κρήτης δύο ειδικές κάρτες, των 5 και των 20 ευρώ.

Με την αγορά αυτών των καρτών βοηθάμε ώστε άπορες οικογένειες με παιδιά να μπορούν να ψωνίζουν μια φορά την εβδομάδα από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θες/νίκης και για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον η οικογένεια χρειάζεται ακόμη στήριξη μετά το εξάμηνο αυτό. Μια ζωή με αξιοπρέπεια πρέπει να είναι προνόμιο όλων μας.

Στην προσπάθεια αυτή η ένωση «Μαζί για το Παιδί» δεν είναι μόνη. Πολλά διάσημα πρόσωπα την αγκάλιασαν, ανάμεσά τους ο Παύλος Τσίμας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Αντώνης Φώτσης. Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα είναι μαζί μας στο εμπορικό κέντρο Avenue στις 12.00, σε μια εκδήλωση για την παρουσίαση και την έναρξη της εκστρατείας. Εσύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...