Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Χρύσα Ρώπα: "Από το ατύχημα παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου"

Η Χρύσα Ρώπα καλεσμένη στο Πρωινό


Καλεσμένη της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και σε αυτή μίλησε για όλα: Για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, τις "Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στο θέατρο Πειραιώς 131, για τον γιο της που κατοικεί πια στο Παρίσι αλλά και για το ατύχημα που είχε πέρσι τον Σεπτέμβριο κατά την διάρκεια της περιοδείας για την παράσταση "Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή" στην Κύπρο. 


Το λεωφορείο που μετέφερε εκείνη μαζί με την πλειάδα αξιόλογων συμπρωταγωνιστών της προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος εφόσον άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν προσέκρουσαν επίσης στο λεωφορείο.

Το σοβαρό ατύχημα και ο τραυματισμός στο πρόσωπο

Η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε στους παρουσιαστές ότι το ατύχημα ήταν τόσο σοβαρό που της προκάλεσε παραμόρφωση στο πρόσωπο. Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όταν πηγαίναμε στην Κύπρο για τις τελευταίες παραστάσεις, ο οδηγός του πούλμαν για να μας πάει από την μία πόλη στην άλλη – νομίζω ότι ήταν αναρμόδιος για αυτή τη θέση- τράκαρε άσχημα και χτύπησα πολύ άσχημα, παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου, δεν έχω πάρει ένα φράγκο από αυτή την ασφάλεια. Έχασα χειμερινή θεατρική δουλειά με τον Λάκη Λαζόπουλο."

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χρύσα Ρώπα επέβαινε στο πούλμαν με την  Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Παντελή Καναράκη και τον Γιώργο Γαλίτη. Από τους επιβαίνοντες μόνο η Χρύσα Ρώπα είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...