Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ελεύθερος, ωραίος και ταξιτζής

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ-1 «Ελεύθερος και ωραίος»Σε ρόλο ταξιτζή θα δούμε τον Γιώργο Πυρπασόπουλο μέσα από την κωμική σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» που θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν. 

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τις περιπέτειες του ταξιτζή, στον οποίο η θεά Τύχη θα χαμογελάσει. Κερδίζει το λαχείο, αποκτά μια θέση στη γειτονιά των πλουσίων και αρχίζει τη μεγάλη ζωή.  

Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Μέμος Μπεγνής, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννα Πηλιχού, Έφη Παπαθεοδώρου. 

Αυτός είναι ένας φτωχός και τίμιος εργάτης που εργάζεται σε οικοδομή μεροδούλι-μεροφάι, ονειρεύεται μια πλούσια ζωή, που δεν μπορεί όμως να την αποκτήσει.
 
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ-1 «Ελεύθερος και ωραίος» Είναι ερωτευμένος με την πιο όμορφη κοπέλα της γειτονιάς, η οποία είναι κι εκείνη φτωχή και σχεδιάζουν μια ζωή γεμάτη αγάπη. Κι εντελώς ξαφνικά κληρονομεί την περιουσία του θείου του από την Αμερική, τα μυαλά του παίρνουν αέρα κι ερωτεύεται την κόρη ενός πάμπλουτου επιχειρηματία.

Η παραπάνω ιστορία αποτελεί από τα πιο συνηθισμένα σενάρια ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τις περισσότερες φορές τον Νίκο Ξανθόπουλο και τη Μάρθα Βούρτση.

Το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών προσελκύει κατά ένα περίεργο τρόπο και το τηλεοπτικό κοινό, όπως παρατηρείται από τα νούμερα τηλεθέασης σίριαλ, που βασίζονται σε παρόμοιες ιστορίες.

Γι' αυτόν τον λόγο, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ-1 έδωσαν το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο σίριαλ «Ελεύθερος κι ωραίος» σε σενάριο Πάνου Αμαραντίδη, σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα και με πρωταγωνιστές τούς Γιώργο Πυρπασόπουλο, Κάρμεν Ρουγγέρη, Εφη Παπαθεοδώρου, Μέμο Μπεγνή, Ιωάννα Πηλιχού, Δημήτρη Βλάχο.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Σταμάτης που έχει σύνθημα «Η Ζωή είναι τρέλα. Ζήσε, τραγούδα, γέλα...». Είναι ίσως ο μοναδικός ταξιτζής στην Αθήνα που είναι μέσα στην τρελή χαρά, ακόμα κι όταν έχει μποτιλιάρισμα. Μπορεί να 'ναι φτωχαδάκι, αλλά είναι κανονικό party animal. Ολοι στη γειτονιά τον αγαπάνε, αλλά τους σπάει και τα νεύρα.

Ο Σταμάτης κάνει όνειρα. Αν ήταν πλούσιος, θα αγόραζε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην παραλία και θα το χάριζε στη Λέτα, που είναι η κουκλάρα της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας. Μέχρι τη στιγμή που παίρνει «κούρσα» την πιο γλυκιά κι αρχοντική γυναίκα που έχει γνωρίσει στη ζωή του, την Τατιάνα.

Και όπως συμβαίνει στα παραμύθια, ο Σταμάτης κερδίζει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Εγκαταλείπει τη φτωχογειτονιά του και μετακομίζει στο πολυτελές διαμέρισμα των ονείρων του κι ακριβώς δίπλα του μένει η πανέμορφη Τατιάνα. Μήπως τελικά ο πρίγκιπάς της θα έρθει από 'κεί που δεν τον περιμένει; Το μόνο που μένει τώρα στον Σταμάτη είναι να αποδείξει πως ανήκει κι εκείνος στην εκλεκτή κοινωνία. Θα τα καταφέρει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...