Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ήρθε το τέλος των μεσημεριανάδικων!

Ύστερα από 19 χρόνια συνεχούς δουλειάς σε επιτέλικες θέσεις καναλιών, η Ζήνα Κουτσελίνη απολαμβάνει την περίοδο αποχής από την τηλεόραση και σχολιάζει απ’ έξω πια, όσα συμβαίνουν σ’ αυτήν.

Σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο, η κα. Κουτσελίνη παραδέχεται ότι τα μεσημεριανάδικα, ένα είδος εκπομπής που και η ίδια φέρει μεγάλη ευθύνη για τη δημιουργία του, περνούν πλέον περίοδο ύφεσης.

«Θεωρώ ότι τα μεσημεριανά με τη συγκεκριμένη δομή, για την οποία φέρω και η ίδια μεγάλη ευθύνη, τέλειωσαν. Πέρσι όταν έλεγα ότι του χρόνου όλα μαζί θα έκαναν 33 – 35% ακουγόταν παράξενο σε αρκετούς επιτελείς και τώρα επιβεβαιώνομαι», λέει.

Όσο για το λεγόμενο infotainment, η ίδια λέει ότι δεν ήταν αυτός ο καταλυτικός παράγοντας για τη φετινή επιτυχία του Σ. Χαριτάτου και του Γ. Καραμέρου.

«Το ότι ο Καραμέρος – Χαριτάτος φέτος τα πάνε καλά δε σημαίνει τίποτα για μένα. Του χρόνου μπορεί να είναι όλα διαφορετικά», τονίζει η Ζ. Κουτσελίνη.

Όσο για τα δίδυμα και κατά πόσο είναι εύκολο να πετύχουν σε εκπομπές εκείνη είναι ξεκάθαρη. Ελάχιστα είναι τα επιτυχημένα δίδυμα, ανάμεσά τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Μάλιστα, κάνει και μια αποκάλυψη βόμβα γι’ αυτούς τους δύο. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η κα. Κουτσελίνη, οι Γερμανοί πέρσι έκαναν πρόταση στον Φώτη να παραμείνει στο κανάλι, με άλλη παρτενέρ όμως και όχι τη Μαρία.

Εκείνος όμως και προς τιμήν του, μέτρησε περισσότερο τη φιλία του και την ξεχωριστή σχέση που τον δένει με το τηλεοπτικό του έτερο ήμισυ και αποφάσισε ότι το πιο σωστό ήταν να πάνε μαζί σε ένα άλλο κανάλι!!!

Αυτό θα πει καρδιακή φιλία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...