Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο Μ. Παπαγιάννης μιλά για το τέλος στη «Ζωή της άλλης»


Ο Μάνος Παπαγιάννης σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO μιλάει για την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Η Ζωή της Άλλης», την κρίση, τη γυναίκα του, Αγγελική Δαλιάνη και φυσικά τη 10 μηνών κορούλα του.

«Φυσικά μου αρέσει να έχει απήχηση το σήριαλ που συμμετέχω και να κάνει επιτυχία. Παραδόξως όποια σειρά έχω κάνει μέχρι σήμερα είχε επιτυχία. Από την άλλη δεν μου αρέσει να κοιτάζω και να μετράω τους αριθμούς στην τηλεθέαση. Απλώς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις», παραδέχεται.

Κι αν και η οικονομική κρίση τον ανησυχεί σαν άνθρωπο, πιστεύει ότι αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο θεατρικό σινάφι.

Φυσικά, ο Μάνος Παπαγιάννης δεν αρνείται να μιλήσει για τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, με την οποία οι φήμες τον θέλουν τον τελευταίο καιρό να συμπρωταγωνιστεί σύντομα σε νέα δουλειά, αλλά και για την κόρη του.

«Εξακολουθώ να βλέπω την Αγγελική όπως και πριν. Απλώς έχει έρθει στη ζωή μας ένας άνθρωπος τον οποίο φροντίζουμε και αγαπάμε», λέει. Βέβαια, λόγω φόρτου εργασίας, το βάρος για το μεγάλωμα της μικρής έχει πέσει στην Αγγελική, όμως ο ίδιος φροντίζει όποτε είναι στο σπίτι να περνά όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί μαζί της.

Μάλιστα το καλοκαίρι θα γίνει και η βάφτιση της μικρής, όμως τόσο ο Μάνος, όσο και η Αγγελική δεν μπορούν ακόμα να κατασταλάξουν σε ένα όνομα.

Και για το τέλος σας αφήνουμε το καλύτερο. Τι θα συμβεί στο τέλος με τον ήρωα που υποδύεται και την Ελπίδα;

«Θα συμβούν πάρα πολλά! Η σχέση τους θα προχωρήσει αρκετά και το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως στο πιο όμορφο σημείο της σχέσης μου με την «Ελπίδα» θα συμβεί κάτι πολύ άσχημο»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...