Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"Δεν έχω δει καθόλου την Εδέμ"

«Είναι μεγάλη ευκαιρία το “Κάρμα”». Παρά τους πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους που την έκαναν γνωστή στο παρελθόν, η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα μιλάει στην «Εspresso» για τον ρόλο της Σμαράγδας στην καθημερινή σειρά του ANT1, αλλά και τη διαφορά στα ποσοστά τηλεθέασης που έχει από τα «Μυστικά της Εδέμ».

Δεν έχω δει καθόλου την «Εδέμ», οπότε δεν μπορώ να κρίνω γιατί ο κόσμος προτιμά να βλέπει εκείνη την ιστορία από τη δική μας. Ωστόσο, το «Κάρμα» είναι πολύ ωραία σειρά, με πολλές ανατροπές. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου, δηλώνει η ηθοποιός που λέει πως δεν την ενοχλεί η επιτυχία των συναδέλφων της στο Mega καθώς, όπως τονίζει: «Είναι πολύ ενδιαφέρων ο ανταγωνισμός. Προσπαθώ να μη δίνω τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Κοιτάμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και πρόκειται για μια δουλειά που μας αρέσει πολύ». Το «Κάρμα» μπορεί να μην αγγίζει το 15%, την ώρα που «Μυστικά της Εδέμ» ξεπερνούν το 50%, ωστόσο οι άνθρωποι του ANT1 δεν αποκλείουν την πιθανότητα να συνεχιστεί η σειρά και την ερχόμενη σεζόν καθώς στα νεανικά κοινά 15-44 (τα κοινά που ενδιαφέρουν το κανάλι του Αμαρουσίου) αγγίζει το 25%.

«Δεν μας έχουν πει ακόμη τι θα γίνει τελικά με το σίριαλ. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό, όπως επίσης ποιοι είναι αυτοί που θα παίζουν. Σε περίπτωση που συνεχιστεί, δεν αποκλείεται κάποιοι από τους ρόλους να μην ενταχθούν στα επόμενα επεισόδια». Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το μέλλον της σειράς, όπως επίσης και σε αυτή για το πρόβλημα των ηθοποιών να βρουν άλλη δουλειά σε περίπτωση που δεν ενημερωθούν εγκαίρως για το τι μέλλει γενέσθαι. «Ο καθένας από εμάς θέλει να ξέρει τι θα γίνει του χρόνου. Δεν είναι εύκολο να βρεις δουλειά τελευταία στιγμή. Κάποιοι από τους ηθοποιούς ήδη έχουν ξεκινήσει να συζητούν με άλλες παραγωγές προκειμένου να προλάβουν να κλείσουν δουλειές. Μακάρι να συνεχίσει το “Κάρμα”, γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο κάποιοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...