Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η κηδεία, το λαχείο και τα μπλεξίματα

«Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνουμε τον πρώτο κύκλο επεισοδίων». Ο Πάνος Αμαραντίδης, σεναριογράφος της νέας σειράς «Ελεύθερος και ωραίος» που αναμένεται να προβληθεί στον ANT1 τον ερχόμενο Οκτώβριο, μιλάει στην «Espresso» για τη νέα ιστορία που ήταν να δούμε φέτος, αλλά θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ANT1 φέτος, αφού έριξε στη μάχη ελάχιστες σειρές, αποφάσισε να κρατήσει την κωμωδία του Πάνου Αμαραντίδη γα την οποία δουλεύει καθημερινά η παραγωγή. Αλλωστε, μετά το πρόωρο τέλος πολλών σειρών του καναλιού, ο σταθμός εκτός από την εν λόγω σειρά, αλλά και την «Ονειροπαγίδα», η οποία συνεχίζεται, θα εντάξει ελάχιστα σενάρια στην prime time ζώνη.
Με πρωταγωνιστές τους Μέμο Μπεγνή, Θάλεια Ματίκα, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Δημήτρη Βλάχο, Ιωάννα Πηλιχού, Κάρμεν Ρουγγέρη και Εφη Παπαθεοδώρου ο Πάνος Αμαραντίδης δουλεύει ασταμάτητα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Η σειρά χωρίζεται σε δύο κύκλους των 14 επεισοδίων. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνουμε τον πρώτο κύκλο και αν όλα πάνε καλά, στην περίοδο κρίσης που ζούμε, θα συνεχίσουμε και για τον επόμενο».

Πρόκειται για ξενόφερτο σενάριο, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά λέει ο σεναριογράφος: «Του... άλλαξα τα φώτα. Το προσάρμοσα στα ελληνικά δεδομένα και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό». Ο Πάνος Αμαραντίδης, που όταν προσάρμοσε για πρώτη φορά σενάριο απογοητεύτηκε («Λατρεμένοι γείτονες» - Mega), όπως είχε δηλώσει, αυτή τη φορά αναθεωρεί τις απόψεις του και είναι έτοιμος να το κάνει ξανά.

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια κηδεία φέρνει κοντά τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τη Θάλεια Ματίκα. Η Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα) μπαίνει ανυποψίαστη στο ταξί του για να πάει στην κηδεία μιας γειτόνισσάς της. Ο οδηγός Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) γοητεύεται αμέσως από εκείνη, που διατηρεί όμως δεσμό με τον Αλέξανδρο (Μέμος Μπεγνής), ενώ εκείνος κυνηγάει τη Λέτα (Ιωάννα Πηλιχού). Ενα λαχείο θα φέρει τον Σταμάτη κοντά στο σπίτι της Τατιάνας καθώς με αρκετά κέρδη στην τσέπη του αποκτά πολυτελές διαμέρισμα στη γειτονιά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...