Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Βασιλική υποδοχή στην Ρούλα Κορομηλά

Βασιλική υποδοχή επεφύλαξε ο ALPHA στην Ρούλα Κορομηλά που έκανε την αστραφτερή εμφάνισή της με το τραγούδι BOSS ( Αφεντικό ) και με τα χειροκροτήματα της Ελένης Μενεγάκη - το πρώτο πλάνο πάνω της-  και όλων των αστεριών του σταθμού.

Μετά τον ρπρόλογο της Άντας Λιβιτσάνου, τα γράμματα GREEK IDOL  στι ς γιγαντοοθόνες αντικατάστάθηκαν με το ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ που έκανε μια θριαμβευτική είσοδο και έκανε το πρώτο της σαρδαμ λέογντας ότι αυτά συμβαίνουν στα πρώτα πέντε λεπτά.

΅ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ¨ έγραφαν τα πανό που κατούσε το πλήθος και η πανηγυρική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και στην παρουσίαση από την Ρούλα των  15 υποψηφίων και των τριών μελών της Κριτικής Επιτροπής.

Από νωρίς τα τηλεοπτικά συνεργεία από όλους τους σταθμους  πολιορκούσαν την Ρούλα που όπως είπε και ο Κ. Καπετανίδης ΅η Ρούλα Κορομηλά επισκιάζει το Greek Idol΅ . Μόνο η κάμερα του ALPHA μπήκε στα παρασκήνια και η Μενεγάκη το πρωί θα έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πρώτος guest  o Πέτρος Κωστόπουλος που είπε ότι εκείνο το βράδι  ένιωσα ότι μία γυναίκα με ξεπαρθένεψε και ανέφερε ότι την πρώτη φορά που χρόρεψε στο BRAVO  η Ροούλα έσπασε όλα τα κοντερ.

‘Κυρίες και κύριοι έχουμε ένα Greek Idol , την βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης την Ελένη Μενεγάκη‘‘ είπε  για την Ελένη η Ρούλα  ενώ βραδινή βασίλισα χαρακτήρισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου και βασίλισα της μεσημε΄ριανής ζώνης η Κατερίνα Καραβάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...